Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μπεκατώρου σε Μουτσινά: «Τι, να έρθει ο Τσίπρας στο Your Face;» (vid)

Με το Your Face Sounds Familiar να κάνει πρεμιέρα οσονούπω η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Με το Your Face Sounds Familiar να κάνει πρεμιέρα οσονούπω η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Φέτος είμαι απόλυτα ευτυχισμένη, πατάω στο πλατό και τρελαίνομαι» σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου, αναφερόμενη τόσο στο Still Standing, όσο όμως και στο Your Face Sounds Familiar.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε λοιπόν στο Your Face Sounds Familiar που επιστρέφει τον Φεβρουάριο στον ΑΝΤ1 με νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή. «Έχω μια προσαρμοστικότητα ως άνθρωπος. Μου αρέσει μέσα στη δουλειά να παίρνω τα καλά τους στοιχεία. Μου αρέσει να δίνω χώρο, σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους» σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου και εξήγησε πως δεν έχει ακόμη γνωρίσει τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου που θα βρεθεί για πρώτη φορά στη θέση του κριτή στο YFSF.

Από την ανακοίνωση των παικτών του Your Face Sounds Familiar και της κριτικής επιτροπής και μετά, υπήρξαν αντιδράσεις για την απόφαση του ευρωβουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, να παραμείνει στο πόστο του κριτή της εκπομπής. Ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο ζήτημα με το θέμα. «Δεν υπάρχει πρόβλημα! Έτσι νομίζω...» απάντησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς αστειεύτηκε στο σημείο εκείνο λέγοντας: «Δηλαδή θα κάνουμε και στον Τσίπρα (πρόσκληση) να έρθει στο Your Face;» με την Μαρία Μπεκατώρου να ξαφνιάζεται ρωτώντας απορημένη: «Τι να έρθει ο Τσίπρας στο Your Face;». Δείτε από το 8ο λεπτό και έπειτα το στιγμιότυπο.

Send this to a friend