• Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου
  • 09:32

Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μπίλι Τζόε: Σοκάρει η εξομολόγησή για τον ξυλοδαρμό της από συμμαθητή του γιου της

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Μπίλι Τζόε μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Μπίλι Τζόε μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα.

Όπως αποκάλυψε, ο 39χρονος άνδρας που φέρεται να την ξυλοκόπησε, είναι πρώην συμμαθητής του γιου της και τους τελευταίους μήνες την πίεζε αφόρητα προκειμένου να υποκύψει στον ερωτά του. Η Μπίλι Τζόε μετακόμισε σε άλλη περιοχή προκειμένου να τον αποφύγει και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

Η Μπίλι Τζοε μίλησε στην εκπομπή  «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε: «Ήθελα να τον βοηθήσω με έναν μητρικό τρόπο, σαν φίλος του γιου μου που ήταν. Εκείνος όμως είχε ένα πλατωνικά ερωτικό συναίσθημα για εμένα… Ήθελε να παντρευτούμε, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Είχα να κάνω με ένα άτομο με δύο πρόσωπα… Αποφάσισα να μετακομίσω και του είπα ότι θα φύγω, αλλά θα μείνουμε φίλοι, τίποτα παραπάνω…», είπε αρχικά. 

«Άρχισε να φωνάζει πώς θα με σκοτώσει, πήρε ένα σίδερο και έσπασε την πόρτα. Ήρθε στο κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπάει στον τοίχο. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, ήμουν σε άμυνα… Πήρε μια βαλίτσα με πράγματα και άρχισε να με χτυπάει μ’ αυτή στο πρόσωπο και στο σώμα… Μετά το συμβάν ειδοποίησα την Αστυνομία, γιατί μετά από αυτό σηκώθηκε κι έφυγε. Έτρεχε πάρα πολύ το αίμα, δεν ξέρω πώς έγινε… Δεν θέλω το κακό του…»., ειπε.

Send this to a friend