• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 20:34

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

My Style Rocks: «Τα πήρε» η Έλενα Χριστοπούλου με παίκτρια - «Πώς γίνεται; Τι κόνσεπτ είναι αυτό;»

Οι στιλιστικές επιλογές της παίκτριας φάνηκε να ενόχλησαν την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για «κόνσεπτ ξεπέτα».

Οι στιλιστικές επιλογές της παίκτριας φάνηκε να ενόχλησαν την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για «κόνσεπτ ξεπέτα».

Τα ρούχα που επέλεξε η Κορίνα Αδραμιτίδου για το σημερινό της κόνσεπτ στο My Style Rocks δεν άρεσαν καθόλου στην κριτική επιτροπή, με την Έλενα Χριστοπούλου να εκνευρίζεται, κάνοντας λόγο για “κόνσεπτ ξεπέτα”.

«Το συγκεκριμένο κόνσεπτ βγήκε από τα ρούχα ή τα ρούχα από το κόνσεπτ; Βρήκες ένα σύνολο και είπες τώρα θα πάω στον διαιτολόγο που τον γουστάρω; Αλήθεια τώρα; Πώς γίνεται; Τι κόνσεπτ είναι αυτό; Είναι σαν να βαριέσαι, το καταλαβαίνεις; Πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Δεν καταλαβαίνω το κόνσεπτ και τα ρούχα. Δηλαδή, τι προτείνουμε τώρα;

Κάνεις μια ξεπέτα κόνσεπτ. Πιστεύω ότι είναι πολλά παραπάνω τα πράγματα που έχεις να δείξεις εδώ, και δεν τα βλέπω και είναι η δεύτερη εβδομάδα. Και θα ήθελα, πραγματικά, να το δω από αύριο. Γιατί σε γουστάρω», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και την βαθμολόγησε με 1.

Send this to a friend