
LIFESTYLE
Η Ναταλί Κάκκαβα πήρε για πρώτη φορά θέση, μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί για τις συζητήσεις που έκανε με το Open και την αντίδραση του Τριαντάφυλλου.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για το τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα εκπομπή και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με τον σταθμό.
«Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στην ερώτηση που μου κάνεις αν θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, η απάντηση είναι εξής:
Έχω κάνει κάποιες συναντήσεις και μία πολύ όμορφη επικοινωνία με τη διοίκηση του Open. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία. Τώρα τι μορφής θα είναι αυτή η συνεργασία και τι θα γίνει μελλοντικά, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση του Open.
Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει πάρα πολλά και ξέρεις ότι από όσα ακούς, κράτησε μικρό καλάθι. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο, αλλά μόνο για τον εαυτό μου.
Σου μιλώ με ειλικρίνεια η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του Open το Σαβ/κο. Από εκεί και πέρα εγώ θα είμαι μέρος τη ομάδας, ελπίζω κι εύχομαι γιατί ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, δεν έχουν παρθεί ποριστικές αποφάσεις» είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.
Όσο για τα σχόλια που υπήρξαν από τον Τριαντάφυλλο, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε:
«Η πρώτη αντίδραση είναι ότι στενοχωρήθηκα καθαρά και μόνο για την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα οποιονδήποτε σκοπό να πάρω κάποιο ρόλο.
Ο Γρηγόρης δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται και επειδή είδε ότι στενοχωρήθηκα, στενοχωρήθηκε κι εκείνος, τίποτε άλλο».
Ροή Ειδήσεων

16/03/2025 | 17:30
Η αντιπολίτευση για την απομάκρυνση των έργων του Χρ. Κατσαδιώτη από την Εθνική Πινακοθήκη – «Πλήγμα και για την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης»
16/03/2025 | 17:15
Κωνσταντίνος Βασάλος σε Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα σε ρωτήσω κάτι που δεν θέλεις»
16/03/2025 | 17:14
Πολιτική αντιπαράθεση στον απόηχο του ανασχηματισμού – Ν. Ανδρουλάκης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να νικήσει τη ΝΔ»

16/03/2025 | 17:00
Έλεγχοι στην αγορά: Αυστηροί από τη Δευτέρα 17/3 για προσφορές, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες – Έως και 3 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα
16/03/2025 | 16:45
«Κατηγορώ» των Αζέρων προς τους Αρμένιους στρατιώτες: Άνοιξαν πυρ εναντίον θέσεών τους στην περιοχή Γκόρις – Διαψεύδει το Γερεβάν
16/03/2025 | 16:30
Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν ότι θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε επίθεση
16/03/2025 | 16:12
Γερμανία: Άνδρας έβαλε φωτιά σε γυναίκα μέσα σε τραμ – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
16/03/2025 | 16:00
Ν. Κεραμέως: Η Κ. Σακελλαροπούλου υπηρέτησε την Προεδρία της Δημοκρατίας με ευσυνειδησία, αξιοπρέπεια και σεμνότητα

16/03/2025 | 15:45
Βόρεια Μακεδονία: 59 οι νεκροί, 140 τραυματίες από πυρκαγιά σε κλαμπ – Βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας
16/03/2025 | 15:39
Μαρινάκης: Εξαιρετικά σημαντική για την Ελλάδα και την οικονομία μας η αναβάθμιση από την Moody’s – Μικροψυχία από την αντιπολίτευση
16/03/2025 | 15:30
Τ. Θεοδωρικάκος για το νέο αναπτυξιακό νόμο: Στοχεύουμε στη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων και την αντιμετώπιση του δημογραφικού

16/03/2025 | 15:15
«Νόμος περί Αλλοδαπών Εχθρών»: Ο νόμος του 1798 που επικαλείται ο Τραμπ για επίσπευση των απελάσεων

15/03/2025 | 16:30
Νίκος Συρίγος: «Πως νιώθει η Παναγία όταν την «υπερασπίζονται» αυτοί οι φασίστες» – Σίσσυ Χρηστίδου: «Μην μας βάζεις στο ίδιο καλάθι»
15/03/2025 | 18:30
Ναταλία Γερμανού – Το σχόλιό της για τον ανασχηματισμό της νέας κυβέρνησης: «Σοκαρίστηκα! Σαν να λέει στους μετανάστες να μην πλησιάζουν»
15/03/2025 | 16:00
Δημήτρης Πανόπουλος για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Διαφημίζεις το έργο που εσύ έχεις κατακρίνει»
15/03/2025 | 21:30
Βάσια Παναγοπούλου: «Έριξαν κόλλα στην κλειδαριά, «εδώ θα μείνετε και θα σας κάψουμε ζωντανούς» μας είπαν»
15/03/2025 | 23:40
Αντέδρασε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Της κάνετε ερωτήσεις ιντριγκαδόρικες για να πάρετε ιντριγκαδόρικες απαντήσεις»
15/03/2025 | 17:30
Καιρός: Από την άνοιξη… στον χειμώνα – Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
15/03/2025 | 17:52
Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Οικονόμου: «Με στενοχώρησε που είδα ανθρώπους με δημόσιο λόγο να τα στρογγυλεύουν για κάτι σοβαρό»

15/03/2025 | 18:10
Μεσσηνία: Εντυπωσιακά γυρίσματα στη Σπηλιά του Νέστορα για την «Οδύσσεια» του Christopher Nolan (φωτογραφίες)
15/03/2025 | 20:50
Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι ο καημός και η επιθυμία μου αλλά δεν είναι τόσο αυτονόητο από την πλευρά της εκκλησίας»
15/03/2025 | 08:42
Αττική: Παρίστανε τον αστυνομικό και κυκλοφορούσε με χειροπέδες & όπλο – Συνελήφθη

15/03/2025 | 09:30
Χρήστος Λούλης: «Υπάρχουν στιγμές που συναντιέσαι με έναν κολοσσό, νομίζω πως ήταν μια τέτοια»
Σχετικά Άρθρα

Νίκος Συρίγος: «Πως νιώθει η Παναγία όταν την «υπερασπίζονται» αυτοί οι φασίστες» – Σίσσυ Χρηστίδου: «Μην μας βάζεις στο ίδιο καλάθι»

Ναταλία Γερμανού – Το σχόλιό της για τον ανασχηματισμό της νέας κυβέρνησης: «Σοκαρίστηκα! Σαν να λέει στους μετανάστες να μην πλησιάζουν»
