Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ναταλία Γερμανού: Το νέο συμβόλαιο με τον ALPHA - Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι

Όπως είχε προγραμματιστεί ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των συμβολαίων στον Alpha από τον Φεβρουάριο και θα συνεχιστούν και τον Μάρτιο.

Όπως είχε προγραμματιστεί ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των συμβολαίων στον Alpha από τον Φεβρουάριο και θα συνεχιστούν και τον Μάρτιο.

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ12.02.2020 18:42 Τελευταία Ενημέρωση12.02.2020 18:45
Newsroom
Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι
Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των συμβολαίων στον Alpha, όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Πρώτη ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι της Κηφισιάς η Ναταλία Γερμανού και πριν λίγη ώρα ο σταθμός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«O Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ναταλία Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς κρατάει την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα, μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ναταλία κρατάει τα ηνία της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου εδώ και δύο σεζόν, αφού οι τηλεθεατές της δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους αναδεικνύοντάς την πρώτη στην τηλεθέαση με διαφορά».

Στην ανακοίνωση, μάλιστα, διευκρινίζεται πως η παρουσιάστρια συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. «Οι καλύτερες σχέσεις χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθήματα κι έτσι o Alpha με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και τις προθέσεις του σταθμού» καταλήγει η ανακοίνωση του καναλιού.

Send this to a friend