Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Νέα καριέρα για την Πόπη Τσαπανίδου: Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

H Πόπη Τσαπανίδου ετοιμάζεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, καθώς τον Οκτώβριο θα παίξει στην παράσταση «Ο Ιατροδικαστής» του Κώστα Λεϊμονή.  

Η δημοσιογράφος αγαπάει το θέατρο και για πρώτη φορά θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

Το έργο «ο Ιατροδικαστής ή Στη μνήμη της Έλλης Λαδά», αποτελεί ένα έργο που μιλά για τα προσωπεία της διαφθοράς στη νεοελληνική κοινωνία και την αντίσταση των λίγων απέναντί της. Μυστήριο, δράμα αλλά και κωμικότητα θα δώσουν το «παρών» και παράλληλα τη σκυτάλη σε μια παράσταση που αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Το εναρκτήριο λάκτισμα για τη συγγραφή γεννήθηκε από μια ιδέα της σκηνογράφου, Πολυτίμης Μαχαίρα.

Η παράσταση θα ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο θέατρο Αλκμήνη, χώρος που φιλοξένησε με επιτυχία και το προηγούμενο έργο του συγγραφέα. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Παντελής Παπαδόπουλος. Πρωταγωνιστούν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Χάρης Σώζος και Χρήστος Ευθυμίου. Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει αναλάβει η Πολυτίμη Μαχαίρα και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση της παράστασης ο μαέστρος Ραφαήλ Πυλαρινός.

Συμμετέχει φιλικά η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Το έργο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ και θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη (μετρό Κεραμεικός).

Συντελεστές:
Συγγραφή: Κώστας Λεϊμονής
Σκηνοθεσία: Παντελής Παπαδόπουλος
Σκηνικά - Κοστούμια: Πολυτίμη Μαχαίρα
Πρωτότυπη Μουσική: Ραφαήλ Πυλαρινός
Φωτισμοί: Mανώλης Μπράτσης
Σχεδιασμός Αφίσας: Φίλιππος Νικόλας Μπάρλας
Τρέιλερ: Κώστας Γεραμπίνης
Φωτογραφίες: Γιώργος Μαρινάκης
Φιλική Συμμετοχή: Πόπη Τσαπανίδου
Καλλιτεχνική Διεύθυνση & Οργάνωση παραγωγής: Πολυτίμη Μαχαίρα
Παραγωγή: EIG PRODUCTIONS

Send this to a friend