• Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου
  • 14:19

Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

Νέα τροπή στο διαζύγιο Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη: Απόφαση δικαστηρίου διαψεύδει την ηθοποιό

Νέα εξέλιξη έρχεται στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου.

Μπορεί η ηθοποιός να επισκέφθηκε το Α.Τ. Ψυχικού για να υποβάλλει μήνυση κατά του πρώην συζύγου της, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει λάβει τίποτα από τη διατροφή, ωστόσο η απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, έρχεται να διαψεύσει τα λεγόμενά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικόγραφο που κατέθεσε η πλευρά Βαρδινογιάννη στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 2 Ιουλίου, το οποίο και δημοσιεύει το zappit.gr, με προσωρινή διαταγή ορίζεται δικαίωμα επικοινωνίας του επιχειρηματία με τα παιδιά του από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018 -25 συνεχόμενες ημέρες αντί για 2 δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση, ενώ η διατροφή που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα 4 παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου -18.000 συνολικά αντί για 34.500 ευρώ που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά από μια περίοδο έντονων αντιπαραθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Παύλος Βαρδινογιάννης πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά της Τζίνας Βαρδινογιάννη εντός της ημέρας, καθώς όπως υποστηρίζει έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

Send this to a friend