Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Νέο λουκ για την Νατάσα Παζαΐτη: Παρελθόν τα ροζ - Επιστροφή στα ξανθά

Παρελθόν -όπως φαίνεται από πρόσφατες φωτογραφίες- αποτελούν τα ροζ μαλλιά για την Νατάσα Παζαΐτη καθώς η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή επέστρεψε στα ξανθά.

Παρελθόν -όπως φαίνεται από πρόσφατες φωτογραφίες- αποτελούν τα ροζ μαλλιά για την Νατάσα Παζαΐτη καθώς η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή επέστρεψε στα ξανθά.

Πριν από περίπου 2 χρόνια η Νατάσα Παζαΐτη είχε αποφασίσει τότε να αποχωριστεί μετά από πολλά χρόνια τα εντυπωσιακά πλατινέ μαλλιά της.

Είχε τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της σε χρώμα ροζ-κόκκινο.

Πλέον τα ροζ μαλλιά αποτελούν παρελθόν, αφού η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή επέστρεψε στο ξανθό χρώμα που της πηγαίνει πολύ, ενώ όπως φαίνεται έχει μακρύνει τα μαλλιά της.

View this post on Instagram

Την Δευτέρα 3η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.00 μ.μ., στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου Βύρωνος , στα πλαίσια των ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ, ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ– ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, θα μιλήσει η κα. Αναστασία Παζαΐτη Καραμανλή, Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού, Δ/τρια κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General, με θέμα: Καρκίνος του Μαστού : Πρόληψη και Αντιμετώπιση Συντονιστές: κ. Γεώργιος Σκάρπας, Ορθοπεδικός χειρουργός, Αναπληρωτής Καθηγητής Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και Διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γρηγόριος Χαρίτος.

A post shared by Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc) on

Send this to a friend