Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νίκη Κάρτσωνα: Συγκινεί έναν μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της- «Μπαμπά μην με αφήσεις»

Πριν από έναν μήνα η Νίκη Κάρτσωνα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα και μέχρι σήμερα είναι δύσκολο να διαχειριστεί την απώλειά του.

Πριν από έναν μήνα η Νίκη Κάρτσωνα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα και μέχρι σήμερα είναι δύσκολο να διαχειριστεί την απώλειά του.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της η ίδια, νιώθει καθημερινά την παρουσία του δίπλα της.

Η ανάρτηση της Νίκης Κάρτσωνα

«Και η αλήθεια είναι πως και ο μπαμπάς @mariakartsona @vassokartsona κάπου εδώ είναι δεν μπορεί… Τον νιώθω τις μέρες που είμαι γαλήνια και ήρεμη.

Τις μέρες εκείνες που είμαι χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια για την κάθε ευχάριστη έκπληξη που θα συναντήσω μέσα στη μέρα μου..
Και είναι και οι μαύρες εκείνες μέρες που νιώθω πως τον χάνω…. Είναι οι μέρες εκείνες που αισθάνομαι άδεια και χαμένη…
Είναι οι μαύρες εκείνες μέρες που χάνω τη δύναμη μου.. Που όλα μου φαίνονται μάταια… Και τότε είναι που λέω φωναχτά….ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ……», έγραψε η Νίκη Κάρτσωνα.

View this post on Instagram

Και η αλήθεια είναι πως και ο μπαμπάς @mariakartsona @vassokartsona κάπου εδώ είναι δεν μπορεί... Τον νιώθω τις μέρες που είμαι γαλήνια και ήρεμη. Τις μέρες εκείνες που είμαι χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια για την κάθε ευχάριστη έκπληξη που θα συναντήσω μέσα στη μέρα μου.. Και είναι και οι μαύρες εκείνες μέρες που νιώθω πως τον χάνω.... Είναι οι μέρες εκείνες που αισθάνομαι άδεια και χαμένη...Είναι οι μαύρες εκείνες μέρες που χάνω τη δύναμη μου.. Που όλα μου φαίνονται μάταια... Και τότε είναι που λέω φωναχτά....ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ......

A post shared by nikikartsona (@nikikartsona) on

Send this to a friend