Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ντροπιαστικό περιστατικό: Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» (ΒΙΝΤΕΟ)

LIFESTYLE

Νίκος Γαλανός: «Με έχει βαφτίσει ο Δαλάι Λάμα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν Χριστιανός… » (vid)

O γνωστός ηθοποιός Νίκος Γαλανός ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ότι: «Είχα μπει βαθιά σε σκέψεις, σε φιλοσοφίες άλλες»

“Στην ζωή από την εφηβεία και μετά, από τα 17-18, είχα πάντα μια παράλληλη δράση που ήταν η δουλειά μου, ο κόσμος κτλ και είχα και μια άλλη ζωή που πέρασα από διάφορα στάδια, ομάδες, συζητήσεις.

“Προσπάθησα να εμβαθύνω και σε θρησκευτική ιδεολογία. Θα στο πω πάλι σε σένα για πρώτη φορά, εγώ ένα φεγγάρι γύρω στο ’70, είχε έρθει εδώ ο Δαλάι Λάμα, ιδιωτικά. Ήμασταν μια ομάδα γύρω στα 15-18 άτομα και είχαμε φέρει τον Δαλάι Λάμα. Με έχει βαφτίσει ο Δαλάι Λάμα. Η περίοδος τότε των αναζητήσεων μέσα από τον Βουδισμό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν Χριστιανός Ορθόδοξος ή ότι δεν είμαι. Ήμουν και είμαι. Ο Βουδισμός είχε κάποια άλλα στοιχεία, δεν είναι τόσο ακραία θρησκευτικά, είναι λίγο πιο ανθρωποκεντρική η ιδεολογία και όχι τόσο αυτό που έχουμε εμείς στην Ορθοδοξία. Μετά προχώρησα και σε άλλες αναζητήσεις” περιέγραψε ο Νίκος Γαλανός.

“Πήγαινα στο Άγιος Όρος και τώρα πάω. Έχω φίλους στο Άγιο Όρος και έχω και χώρο δικό μου σε μονή, που μπορώ να πάω να μείνω” πρόσθεσε.

MasterChef: H πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Χιλά μετά την συγκινητική αποχώρησή του
Φοίβος: «Πάγωσαν» με την ατάκα του σε παίκτρια – «Μήπως είσαι στις μέρες σου;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Άκης Πετρετζίκης: «Καρφώνει» το Masterchef – «Δεν πρέπει να ακουστεί το όνομά μου»
Ράνια Τζίμα: Όταν ο Γαβριήλ μου είπε ότι θα γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος τού είπα να χωρίσουμε (vid)
Στα όρια η Σάντρα Βουτσά με τη Θεανώ Παπασπύρου: «Από που κι ως που η πρώην-πρώην σύζυγος… – Αν θέλει να βγω να μιλήσω, ευχαρίστως»
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Στο γιο μου τον Γιώργο λέω την αλήθεια, ξέρει την οικογένειά του, ξέρει τα πάντα» (vid)