
LIFESTYLE
«Δεν γνώριζαν τίποτα για την κατάσταση που αντιμετώπιζα, το έμαθαν μόλις την τελευταία ημέρα των παραστάσεων και η αγάπη και η στήριξή τους μου έδωσαν απίστευτη δύναμη». Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Νίκο Ορφανό, ο οποίος αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του μέσω των social media. Ο γνωστός ηθοποιός ταξίδεψε στη Γερμανία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου από το κεφάλι του και σήμερα, Δευτέρα 5/5, μοιράστηκε την περιπέτειά του με ένα βίντεο που ανήρτησε στο Facebook από τον κήπο της κλινικής όπου νοσηλεύεται.
«Καλησπέρα σας. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Βγήκα για μια μικρή βόλτα στο όμορφο πάρκο γύρω από την κλινική όπου νοσηλεύομαι εδώ και δεκαπέντε ημέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ήρθα εδώ γιατί είχα έναν όγκο στο κεφάλι, συγκεκριμένα κρανιοφαρυγγίωμα», είπε ο Νίκος Ορφανός. «Πήρα αυτή την απόφαση γιατί, αν και οι εξαιρετικοί νευροχειρουργοί στην Ελλάδα με φρόντιζαν για έναν χρόνο, θεωρώ ότι εδώ υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερος τεχνολογικός εξοπλισμός. Όλα πήγαν πολύ καλά, σε λίγες ώρες επιστρέφω στην πατρίδα και θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να είμαι υγιής και έτοιμος να επιστρέψω στη ζωή και τη δουλειά μου».
Ο ηθοποιός συνεχίζει: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, την Αντιγόνη, που είναι το στήριγμά μου σε όλα όσα κάνω. Ξέρει πόσο την αγαπώ και χωρίς την έμπνευση που μου προσφέρει, δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα. Επίσης, ευχαριστώ τον γιο μου, τον Παναγιώτη, που ήρθε μαζί με τη μαμά του την πρώτη εβδομάδα της νοσηλείας μου. Ευχαριστώ τον πεθερό μου, τον Παναγιώτη, την πεθερά μου, τη Βασιλική, τη μητέρα μου, τη Λουίζα, και τους φίλους μου που με στήριζαν με μηνύματα και τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια της μοναξιάς μου».
«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στις δύο θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχα φέτος το χειμώνα. Δεν ήξεραν τίποτα για την κατάσταση που αντιμετώπιζα και το έμαθαν μόλις την τελευταία ημέρα των παραστάσεων. Η αγάπη και η συμπαράστασή τους μου έδωσαν τεράστια δύναμη. Είναι μεγάλη χαρά να επιβεβαιώνεται η πίστη μου σε αυτόν τον κλάδο, γιατί οι ηθοποιοί έχουμε πραγματικά μεγάλη αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Πέρασε και αυτό… Λίγο πριν την επιστροφή μου, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω αυτές τις ευχαριστίες», καταλήγει ο Νίκος Ορφανός στο βίντεο του.
Ροή Ειδήσεων

21/05/2025 | 12:00
Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου για τον θάνατο του Νίκου Γαλανού: «Έφυγε όρθιος, δεν λύγισε μέχρι την τελευταία στιγμή»
21/05/2025 | 11:50
Ν. Κεραμέως: Η ελληνική οικονομία ξεπέρασε τις προβλέψεις – Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει την πρόοδο της χώρας μας

21/05/2025 | 11:30
Εριέττα Κούρκουλου: «Στις προηγούμενες σχέσεις μου υπήρχε μια δυσκολία, την οικονομική δύναμη την είχα εγώ»
21/05/2025 | 11:10
Οι ΗΠΑ αναμένουν τους όρους της Ρωσίας ώστε να κλειστεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός εντός «ημερών» με την Ουκρανία
21/05/2025 | 11:08
Χατζηβασιλείου: Η Ελλάδα είναι θεματοφύλακας της ελεύθερης ναυσιπλοΐας, σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στον ΟΗΕ
21/05/2025 | 10:40
Καταιγιστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Diddy: Απείλησε με sex tapes και απαίτησε 20.000 δολάρια από τη μητέρα της Κάσι
21/05/2025 | 10:30
Τηλεθέαση: Ξανά στην κορυφή η Φαίη Σκορδά – Ανεβασμένοι Φώτης και Τζένη με το Πρωίαν σε είδον

21/05/2025 | 10:20
Εκτελέστηκε θανατοποινίτης στο Τέξας – Είχε βάλει φωτιά σε 76χρονη κατά τη διάρκεια ληστείας

20/05/2025 | 13:28
Νέα τροπή στην υπόθεση κακοποίησης παιδιών στη Λάρισα: Τρεις οι κατηγορούμενοι – Διώκεται και ο πατέρας
20/05/2025 | 18:11
Αφροδίτη Γραμμέλη κατά Στάθη Αγγελόπουλου: «Έχω αρχίσει να θυμώνω με αυτή την απαξίωση»
20/05/2025 | 12:00
Σπύρος Μπιμπίλας για Νίκο Γαλανό: «Τον τελευταίο χρόνο είχε αρρωστήσει, ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση»

20/05/2025 | 12:10
Eurovision 2025: Η σέξι φωτογραφία των εκπροσώπων Μάλτας και Φινλανδίας μετά τον τελικό
20/05/2025 | 16:18
Γιώργος Λιάγκας: Ένταση στο Πρωινό με Καλύβα – Πετρογιάννη – «Εγώ Φωτεινή μου δεν προέρχομαι από το lifestyle»
20/05/2025 | 17:44
Φωκάς Ευαγγελινός: «Η Klavdia με έκανε και έκλαιγα όταν τραγούδησε στον τελικό της Eurovision»

20/05/2025 | 16:00
Σε σοβαρή κατάσταση με μηνιγγοεγκεφαλίτιδα ο μαθητής του 6ου ΕΠΑΛ Αθήνας – Νοσηλεύεται σε ΜΑΦ – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
20/05/2025 | 17:10
Κραυγή αγωνίας από τον ΟΗΕ για τη Γάζα: 14.000 μωρά θα πεθάνουν σε 48 ώρες αν δεν φτάσει βοήθεια
20/05/2025 | 18:02
Πέλλα: Καταδικάστηκε δάσκαλος γιατί έδειχνε σε μαθητές βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο

20/05/2025 | 12:30
Ο Γιάννης Μπέζος σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη Ναταλία Τσαλίκη: «Είμαστε συνταξιδιώτες στο χρόνο»
20/05/2025 | 19:16
Όλγα Κεφαλογιάννη για το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνωα Μάτσα: «Υπέστην εκβιασμό»
20/05/2025 | 19:47