Αθήνα

25 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Nomads: Ξέσπασε ο Βασιλόπουλος για τον Χαριστέα και του τα είπε χύμα για το παρεάκι του

Ξέσπασε και τα είπε χύμα ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο συμβούλιο των ομάδων λίγο πριν τη μονομαχία για τη θέση του υποψήφιου στο Nomads που τον έθεσε ο αρχηγός της ομάδας του Δήμος Χαριστέα.

Ξέσπασε και τα είπε χύμα ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο συμβούλιο των ομάδων λίγο πριν τη μονομαχία για τη θέση του υποψήφιου στο Nomads που τον έθεσε ο αρχηγός της ομάδας του Δήμος Χαριστέα.

Αγανακτισμένος είπε:  «Το παιχνίδι περνά σε διαπροσωπικό επίπεδο παρόλο που είμαστε μεγάλες ομάδες όσον αφορά στο αριθμητικό κομμάτι. Ο Δήμος έδειξε χθες όταν μου έδωσε την ψήφο του ότι κρίνει από ένα γεγονός και όχι από το συνολικό αποτέλεσμα που μπορεί να φέρνει ένας παίκτης. Κι αυτό για εμένα σημαίνει ότι δεν είναι δίκαιος, ούτε θα πρέπει να είναι αρχηγός. Ο αρχηγός βλέπει σφαιρικά για κάθε άτομο και την απόδοση του και το τι έχει προσφέρει στην ομάδα»

Και κατηγόρησε τον Δήμο Χαριστέα πως τα κριτήρια του δεν είναι αγωνιστικά και ούτε λαμβάνει υπόψη του όλη την ομάδα, αλλά επέλεξε με βάση την παρέα του, αλλά και ως «αντίποινα» για παλαιότερες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι: « Όταν λες μπροστά σε όλη την ομάδα ότι «εγώ δεν ψηφίζω κάποιον γιατί με κάνει και ξεχνιέμαι»… Έχεις έρθει κοντά με την Αθηνά και τη Δήμητρα και δεν ψήφισες τη Δήμητρα και ψήφισες εμένα. Εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος και δεν νιώθω ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης για να με στείλεις για μονομάχο.

«Θες να αλλάξουμε θέση; Γιατί έχεις πάθει εμπάθεια μαζί μου. Σε κανένα παρεάκι δεν είμαι, με όλους νομίζω…» διαμαρτυρήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη που φάνηκε να ευνοείται από την επιλογή του Χαριστέα.

«Μπορείτε να ρωτήσετε και τους συμπαίκτες σας. Σε κανέναν δεν αρέσει η αλήθεια και κανένας δεν μιλάει. Μόνο εγώ είμαι αυτός που μιλάει. Νομίζω ότι υπάρχει αυτό. Αν είναι να φύγω σήμερα, θα φύγω με αξιοπρέπεια» συνέχισε ο Χρήστος Βασιλόπουλος λίγο πριν η Δήμητρα Αλεξανδράκη τον «καρφώσει» με τον τρόπο της: «Μήπως φοβάσαι πάρα πολύ για αυτό;».

Send this to a friend