• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 12:31

Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Ο «Ντάνος» τους κέρδισε όλους ξανά και πήγε τα κορίτσια βόλτα- Δε μπορούσαν να το «χωνέψουν» Μάριος & Αναγνωστόπουλος

Ο «Ντάνος» τους κέρδισε όλους ξανά και πήγε τα κορίτσια βόλτα- Δε μπορούσαν να το «χωνέψουν» Μάριος & Αναγνωστόπουλος

Τα δεδομένα στο Survivor άλλαξαν από τη στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τραυματίστηκε στο προηγούμενο αγώνισμα και έτσι το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης έγινε ατομικό.

Για πρώτη φορά στο παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για την… πάρτη τους και ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος “πάτησε” όλους τους αντιπάλους.

Μάλιστα, αυτή η νίκη ήρθε μετά από εκείνη της Κυριακής, όπου ο Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, παίζοντας 15 φορές έναντι των μαχητών και κερδίζοντας 10-6.

Οι Μαχητές και ειδικότερα ο Μάριος- Πρίαμος το φυσούσαν και δεν κρύωνε…

Ο Ντάνος κατάφερε να νικήσει όλους τους παίκτες και να κερδίσει το έπαθλο, που ήταν μια επίσκεψη σε ένα θαλάσσιο πάρκο και φυσικά ωραίο και πεντανόστιμο φαγητό. Ο Σκιαθίτης, μάλιστα, έπρεπε να επιλέξει και δύο ακόμα άτομα για να πάρει μαζί του. Αυτή ήταν η έκπληξη που τους είχε υποσχεθεί ο Τανιμανίδης, στην αρχή του αγωνίσματος. Η απόφαση του Αγγελόπουλου ήταν να πάρει την Ευρυδίκη και τη Σάρα.

Βέβαια, ο γνωστός παρουσιαστής είχε ετοιμάσει ακόμα μία έκπληξη για τον νικητή, καθώς ο Ντάνος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο μέχρι το αεροδρόμιο.

«Εγώ σαν Κώστας, αν κέρδιζα, σίγουρα θα έπαιρνα δύο παιδιά από την ομάδα μου. Αν όμως ήμουν στη θέση του και είχα να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου, όπως και να λέγεται αυτός, κι έναν από την αντίπαλη ομάδα, ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Είναι κρίμα κάποιος να δώσει τέτοια προσπάθεια, να φτάσει μέχρι εκεί και να μην το γευτεί.

Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Βέβαια, αυτό θα το έκανα αν είχα έναν συμπαίκτη μου και έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάποιον από την αντίπαλη ομάδα. Όχι στην παρούσα φάση. Στην παρούσα φάση, αν κέρδιζα, θα έπαιρνα φυσικά και τους δύο παίκτες από την ομάδα μου», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία απίθανη αντίδραση του Αναγνωστόπουλου, καθώς έχουμε δει από την αρχή του παιχνιδιού πως ο ίδιος έχει πει… πολλά για τον Ντάνο και έχουν τσακωθεί κιόλας.

Πηγή: zappit.gr

Send this to a friend