Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Ντενίση: Περίμενα να βγει ευρωβουλευτής ο Γεωργούλης- Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική

Στην εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη (με τον ΣΥΡΙΖΑ) στο Ευρωκοινοβούλιο σχολίασε σε συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση.

Στην εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη (με τον ΣΥΡΙΖΑ) στο Ευρωκοινοβούλιο σχολίασε σε συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην Κύπρο η Μιμή Ντενίση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε βρει ότι μέσα στο show του κάπως πούλαγα και το έκανε στην υπερβολή. Σε αυτή την υπερβολή του έκανε κακό, έκανε και σε μένα κακό σε κάποια κοινά και με στεναχώρησε πολλές φορές και νομίζω κι εκείνος το κατάλαβε ότι έγινε υπερβολή. Όταν συναντηθήκαμε και βγήκαμε και φάγαμε, ήταν πάρα πολύ συμπαθής, είναι ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυία. Είπαμε ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας και νομίζω ότι δεν έχουμε κανένα θέμα. Δεν θα πω στην τηλεόραση τι είπαμε και τι δεν είπαμε, σημασία έχει ότι είμαστε μια χαρά».

«Περίμενες να βγει ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης;», ρώτησε στην συνέχεια ο Τάσος Τρύφωνος και η Μιμή Ντενίση απάντησε:

«Ναι γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend