Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

O Ανδρέας Γεωργίου απαντά σε όσους τον συγκρίνουν με τον Παπακαλιάτη: «Αντιγραφή θα ήμουν αν έκανα…»

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό GALA και απάντησε σε όσους τον συγκρίνουν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό GALA και απάντησε σε όσους τον συγκρίνουν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Αντιγραφή του Παπακαλιάτη θα ήμουν αν έκανα ένα εβδομαδιαίο σίριαλ. Εγώ κάνω καθημερινό, γυρίζω οκτώ επεισόδια την εβδομάδα, που σημαίνει βιομηχανία. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η δυσκολία η δική μας έγκειται στο να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο αποτέλεσμα σε σχέση με τον χρόνο που έχουμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δουλεύουμε σε πολύ σκληρές συνθήκες, είτε αυτό λέγεται καύσωνας, είτε μετακίνηση μεταξύ χωρών, είτε βροχή, γιατί όλα τα γυρίσματα είναι σε φυσικούς χώρους και όχι σε στούντιο.  Και αυτή η μηχανή δεν πρέπει να σταματάει, πρέπει να παράγει σκηνές κάθε μέρα για να βγει ο όγκος της δουλειάς. Γυρίζουμε δύο επεισόδια την ημέρα, ενώ ένα εβδομαδιαίο σίριαλ θέλει δέκα μέρες για ένα επεισόδιο. Άρα δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Γράφονται και λέγονται πολλά.

Δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω ή να απαντήσω, αν και πολλές φορές μπερδεύονται με αυτά που γράφονται στα fan clubs και το κάνουν προσωπικό. Δεν έχω απαντήσει και δεν θα απαντήσω γιατί εγώ κάνω τη δουλειά μου, με τους ανθρώπους που πιστεύω και ο κόσμος επιλέγει, και σέβομαι την επιλογή του κόσμου», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Send this to a friend