Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο άνθρωπος που φροντίζει τον Γ. Μαρίνο σπάει τη σιωπή του: «Είναι μια χαρά στην υγεία του- Ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί»

Ο άντρας που φροντίζει τα τελευταία χρόνια τον Γιώργο Μαρίνο, απαντά δημόσια στην Άννα Φόνσου αλλά και όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ απομονωμένο.

Ο άντρας που φροντίζει τα τελευταία χρόνια τον Γιώργο Μαρίνο, απαντά δημόσια στην Άννα Φόνσου αλλά και όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ απομονωμένο.

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr και τη Δέσποινα Μαλέλη ο άνθρωπος που τον φροντίζει, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του δηλώνει στο star.gr ότι δε μένει στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, αλλά τον φροντίζει καθημερινά, γιατί μένουν στην ίδια γειτονιά.

Οι δηλώσεις του ήρθαν ως απάντηση στην Άννα Φόνσου μετά την επιστολή που έστειλε στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου και ζητώντας την παρέμβαση της. Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του» είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso, η Άννα Φόνσου συμπληρώνοντας πως: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». 

Send this to a friend