• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 20:01

Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Έκτορας Μποτρίνι τα έχωσε στους μάγειρες της σακούλας: «Αι σι@@ιρ… Βαρέθηκα»

Την οργή για τους «δήθεν σεφ» εξέφρασε ο Έκτορας Μποτρίνι με ανάρτησή του στο Instagram.

Την οργή για τους «δήθεν σεφ» εξέφρασε ο Έκτορας Μποτρίνι με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο «εκρηκτικός» σεφ, που παλιότερα είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους τεμπέληδες» τους influencers, ξεσπά κατά εκείνων που προσπαθούν να «κάνουν» τους μάγειρες, χωρίς να έχουν την απαραίτητη παιδεία.

Η ανάρτηση του Εκτορα Μποτρίνι:

«Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!», έγραψε ο Εκτορας Μποτρίνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

Send this to a friend