Αθήνα

20 oC

αραιές νεφώσεις

Ο Γιάννης Βαρδής εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν έχει καμία επαφή με τη σύντροφο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσσα, ήταν καλεσμένοι του Celebrity Travel στο Τόκιο, και παραχώρησαν αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη.

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσσα, ήταν καλεσμένοι του Celebrity Travel στο Τόκιο, και παραχώρησαν αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη.

Ο γιος του Αντώνη Βαρδή μίλησε μεταξύ άλλων στις σχέσεις με την τελευταία σύντροφο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, με την οποία είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια λόγω οικονομικών διαφορών:.

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουνε λυθεί οι διαφορές μας πια. Δεν έχουμε κάτι άλλο να λύσουμε. Ευελπιστώ ότι έχει τελειώσει η ιστορία», τονίζοντας ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί της. «Δεν υπάρχει καμία σχέση τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι δεν υπάρχει και λόγος κι από τις δυο πλευρές».

Στην ερώτηση αν νιώθει πληγωμένος και στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά της Φιλοθέης Μωβ, απάντησε:. «Ναι είμαι, γιατί κάποια πράγματα ήταν ξεκάθαρα από την αρχή. Πριν φύγει ο πατέρας μου μας είχε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Μας είχε ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι των παιδιών. Όταν κάποιος διεκδικεί κάποια πράγματα και φεύγει ο άνθρωπος που «αγαπάει» κι αλλάζει ξαφνικά όλη η ρότα των πραγμάτων, θεωρώ ότι ναι, είναι λίγο στενάχωρο», είπε και σημείωσε πως δεν έχει κρατήσει σχέσεις με τις συντρόφους του πατέρα του, ούτε με τη Χριστίνα Μαραγκόζη με την οποία ο τραγουδιστής ήταν παντρεμένος δέκα χρόνια.


Send this to a friend