• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 14:32

Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο: «Είμαστε διπλά ευλογημένοι...»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έγιναν χθες για πρώτη φορά γονείς και όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έγιναν χθες για πρώτη φορά γονείς και όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο χρυσός Ολυμπιονίκης, δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στα social media την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο. Εκεί ο ίδιος ποζάρει αγκαλιά με την κόρη και την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση.

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα» επισημαίνει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας:

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση.
Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα.
#babyboom #Petrounias #millousi #newlife

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μιλλούση μέσα από το μαιευτήριο

Όμως και η γνωστή αθλήτρια, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις θερμές ευχές και τα μηνύματα που της στέλνει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στο instagram η Βασιλική Μιλλούση:

Send this to a friend