• Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου
  • 14:17

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

O Μαχαιρίτσας πήγε δύο φορές στα μπουζούκια και αποκάλυψε τι του έκανε εντύπωση

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξη στο Grande μίλησε για τα μπουζούκια, στα οποία έχει πάρει δύο φορές, αποκαλύπτοντας τι του έκανε αρνητική εντύπωση.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξη στο Grande μίλησε για τα μπουζούκια, στα οποία έχει πάρει δύο φορές, αποκαλύπτοντας τι του έκανε αρνητική εντύπωση.

«Μου έχει τύχει να πάω κάνα δυο φορές σε γνωστούς τραγουδιστές.Έτυχε να πάω, με σύρανε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά κάθε πράγμα είναι για τον κόσμο που απευθύνεται. Με πήγαν και δεν διασκέδασα. Εκεί δεν προσέχουν τον τραγουδιστή. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι, σε ένα τεράστιο μαγαζί, με το ποτό στο χέρι και με την πλάτη γυρισμένη στον τραγουδιστή. Αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση. Μόνο όταν ακούνε ένα σουξέ, σηκώνουν τα χέρια, λένε το σουξέ και μετά συνεχίζουν. Μιλάμε για φοβερά πράγματα».

Όπως είπε βέβαια, ξεχωρίζει τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Υπάρχουν παιδιά που έχουν μεγάλη επιτυχία στα μαγαζιά της παραλιακής αλλά δεν τους ξέρω. Να σου πω ένα παράδειγμα. Μου λένε ας πούμε, ο Οικονόμοπουλος είναι εξαιρετικός τραγουδιστής. Μα εγώ δεν ακούω αυτά τα τραγούδια. Γιατί είναι η τρέλα μου τέτοια…δεν είναι η μουσική που μου αρέσει, τι να κάνω. Όπως και η δικιά μου μουσική, πολύ πιθανό να μην αρέσει σε κάποιους ανθρώπους. Και έτσι, δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη». Και πρόσθεσε: «Στην κατηγορία των παιδιών που ξέρω υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει κατάσταση αλλά δεν στοιχειοθετούν σκηνή. Είναι πέντε έξι άνθρωποι. Ο Χαρούλης, η Μποφίλιου. η Ελεονώρα, ο Μαραβέγιας… είναι λίγοι, αλλά έχουν μεγάλη επιτυχία. Πιο μεγάλη επιτυχία έχουν αυτά τα παιδιά τα καινούργια, από ότι είχαμε εμείς στα χρόνια μας! Απλώς, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να κρατήσουν τόσα πολλά χρόνια. Μακάρι να κρατήσουν, Αξίζουν. Είναι πολύ δύσκολο όμως να επιβληθείς σήμερα».

Send this to a friend