• Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου
  • 15:06

Αθήνα

14 oC

αραιές νεφώσεις

Ο «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες «τρόμαξε» τη Φαίη Σκορδά: “Θα μου επιτεθεί”!

O ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, που υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τον ρόλο του «κακού» της δημοφιλούς σειράς.

O ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, που υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τον ρόλο του «κακού» της δημοφιλούς σειράς.

Στην ερώτηση πότε και εάν θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο σίριαλ, σχετικά με τον δικό του ρόλο, ο ηθοποιός απάντησε: “Θα το θέσω αλλιώς… Γιατί αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Όχι. Σαν Γιώργος θα πω πως μακάρι να αποδοθεί, σαν Μελέτης δεν νομίζω”.Α, μη με κοιτάζεις έτσι άγρια! Σαν Μελέτης δεν νομίζω”.

“Το μάτι του είδατε πως έγινε ε; Θα μου επιτεθεί! Έχεις το βλέμμα το περίεργο βέβαια” σχολίασε η Φαίη Σκορδά στον καλεσμένο της, ενώ εκείνος έσπευσε να την ρωτήσει “του τρελού ε;”. Μόλις η παρουσιάστρια ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να κάνει ένα κοντινό στο πρόσωπο του Γιώργου Γεροντιδάκη. “Δεν θα ήθελα να έχω έναν καλό ρόλο στη σειρά. Οι κακοί έχουν, αυτό που λέμε, πολύ ζουμί για να τους ψάξει ένας ηθοποιός και να δουλέψει πάνω σε αυτούς. Επίσης, ο κακός δεν είναι ένα μονόπλευρο πράγμα αλλά έχει κίνητρα”. Εγώ απλά εκτέλεσα έναν φόνο, η εντολή δόθηκε από πάνω. Ουσιαστικά την δολοφονία άλλος την έχει κάνει, απλά εγώ έβαλα το χέρι μου. Δεν ήταν μια απόφαση δική μου, ακολούθησα εντολές” . 

“Τώρα αυτά που λέει τα πιστεύει;” είπε η Φαίη Σκορδά. “Άμα ήταν άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα. Το έκανα, όμως, γιατί δόθηκε εντολή από τον άνθρωπο που με έχει μεγαλώσει”.

Send this to a friend