Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογείται: «Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας»

Τον έχουμε συνηθίσει να μιλά για όλα με ευκολία και κυρίως με χιούμορ. Όμως όχι από την πλευρά του συνεντευξιαζόμενου.

 

 

Τον έχουμε συνηθίσει να μιλά για όλα με ευκολία και κυρίως με χιούμορ. Όμως όχι από την πλευρά του συνεντευξιαζόμενου.

 

 

Αυτή τη φορά ο δημοφιλής παρουσιαστής αφήνεται στις ερωτήσεις του Νίκου Κοκλώνη και του  Celebrity Travel στο μακρινό Σάο Πάολο για το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel και κάνει τη δική του ειλικρινή εξομολόγηση στον Mr Travel.

Ανάμεσα σε πολλά ενδιαφέροντα μιλά για την απώλεια της μητέρας του πριν από 3 χρόνια, μια απώλεια που τον σόκαρε και τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά και να κάνει το δικό του restart. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια, μιλά για την έλλειψη του πατέρα του που αναπλήρωσε ο παππούς του, εξηγεί γιατί ως παιδί δεν ένιωσε ποτέ πληγωμένος και παραδέχεται πως στη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του νιώθει έτοιμος να γίνει ο ίδιος πατέρας.

To φέρνει η κουβέντα και στις σχέσεις και λέει ότι ο ίδιος κάνει πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, δεν θέλει να εκθέσει δημόσια την προσωπική του ζωή, ούτε σκοπεύει να το κάνει στο μέλλον και εξηγεί το γιατί.

Μετά από μια περιπλάνηση στο Σάο Πάολο που περιλαμβάνει από βόλτα με ελικόπτερο μέχρι επίσκεψη στο Σημείο Μηδέν, ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα από τον 41ο όροφο του ουρανοξύστη Edificio Italia, αλλά και βόλτα σε ένα στενάκι που έχει περισσότερα γκράφιτι από ότι κάποιος μπορεί να φανταστεί, ο Νίκος Μουτσινάς κάνει τις δικές του αποκαλύψεις μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη. Το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel έρχεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Open.

Send this to a friend