Αθήνα

27 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογείται στην Μελέτη την οικονομική του κατάρρευση, τα χρέη στην Εφορία και τα εξώδικα (vid)

O κόσμος τον αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Τατουάζ», είναι όμορφος, σέξι, νέος, ταλαντούχος και με πολύ χιούμορ.

O κόσμος τον αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Τατουάζ», είναι όμορφος, σέξι, νέος, ταλαντούχος και με πολύ χιούμορ.

Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο ο οποίος κάθισε στην καρέκλα των εξομολογήσεων της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε σχεδόν για όλα.

Ο Νίκος είχε μια αντιδραστική εφηβεία, ένα κρυφό όνειρο που οι γονείς δεν ενέκριναν, μία μεγάλη οικονομική καταστροφή, ένα ατύχημα με τη μηχανή, και σκόρπιες δουλειές σε οικοδομή και θέατρα.

Εκμυστηρεύτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη πως η υποκριτική μπήκε στη ζωή του έχοντας πια φτάσει στην Αθήνα, και κάνοντας διάφορα χειρωνακτικά επαγγέλματα, ώσπου συμμετείχε για πρώτη φορά ως κομπάρσος στην τηλεοπτική σειρά «Λόλα» με πρωταγωνίστρια την Άντα Λιβιτσάνου.

Μίλησε για την οικονομική κατάρρευση που ακολούθησε την πρώτη του επιχειρηματική απόπειρα, όταν βρέθηκε να χρωστάει 80.000 ευρώ.

«Με τις οικονομίες που είχα τότε έφτιαξα ένα μαγαζί, μαζί με άλλον έναν ο οποίος στην πορεία έφυγε. Το μαγαζί έμεινε στο όνομα μου, αρχικά πήγαινε καλά, τους πρώτους εφτά, οχτώ μήνες δούλεψε πολύ καλά, μετά ξεκίνησαν όμως τα επεισόδια στο Σύνταγμα, θυμάμαι καθόσουν στο μαγαζί μεσημέρι και “έκλαιγαν” τα μάτια σου από τα δακρυγόνα.

Αλλά τότε περίμενα κάποια λεφτά από το “Αμάρτημα της Μητρός μου” το οποίο δήλωσε χρεοκοπία και δεν πήρα καθόλου λεφτά. Δεν είχα back up να το στηρίξω, οπότε σιγά σιγά ξεκίνησαν τα εξώδικα, οι αγωγές, έδιωξα προσωπικό, δούλευα μόνος μου και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα μαζί με τον αδερφό μου.

Αρχίζω να μην έχω άλλη λύση, ψυχολογία μηδέν και δεν έβγαινε να έχω το μαγαζί. Ό,τι πήρα από την πώληση του μαγαζιού το έδωσα στο Δημόσιο σε όλα αυτά που χρωστούσα, στις οφειλές μου».

 

 

Send this to a friend