• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 21:12

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Δημιουργούνται και εντάσεις όταν είσαι κουρασμένος»: Ο Παπαδάκης παίρνει θέση για την κόντρα με την Αντωνοπούλου

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και τον φημολογούμενο τσακωμό της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε μέσα από την εκπομπή του να πει δυο λόγια για το θέμα, εξηγώντας στο περίπου τους λόγους της απουσίας της συνεργάτιδάς του από το πλευρό του.

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μένει τώρα να δούμε αν και πότε θα επιστρέψει η δημοσιογράφος στο Καλημέρα Ελλάδα.

Send this to a friend