Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

Ο Παπακαλιάτης γυρίζει ντοκιμαντέρ στην Αφρική και μαθαίνει σε παιδιά «το κοκοράκι» (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αφρική βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τις ανάγκες γυρίσματος ντοκιμαντέρ για το έργο και τους σκοπούς της Action Aid. 

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι του στην Αφρική.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βιντεοσκοπεί την ζωή και την κουλτούρα των ανθρώπων εκεί, συναντάει παιδιά, παίζει μαζί τους και τους μαθαίνει ελληνικές λέξεις.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε τον βλέπουμε να τους τραγουδά «Οταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι» και το αποτέλεσμα είναι άκρως συγκινητικό.

 

Οι γυναίκες αυτές εξορίστηκαν στον καταυλισμό Tindan-zhie επειδή αυθαίρετα κάποιος είπε ότι είναι μάγισσες. Ο καταυλισμός των μαγισσών αποτελείται κυρίως από γυναίκες μεγάλης ηλικίας που ζουν αποκλεισμένες και μαζί τους μένουν συνήθως και τα εγγόνια τους για να τις φροντίζουν. Οι συνθήκες είναι άθλιες, χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και φυσικά χωρίς ρεύμα.////These women were accused (without any evidence) of being «witches» and sent to the WITCHCAMP. Most of them over aged.They take their grandchildren with them. Under shocking conditions with no water,no food,and of course no electricity these women are trying to survive and these children (5,4 years old) live their lives in the camp trying to help their grandmothers. #woman #witchcamp #accused #fornospecialreason #children #2018 #oneofthestories @actionaidhellas #documentary #oneworld #έναςκόσμος

A post shared by Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) on

Send this to a friend