• Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου
  • 22:57

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ο Σκιαδαρέσης είναι ένας δευτερότριτος ηθοποιός της τηλεόρασης»: Σφοδρή επίθεση από τη δήμαρχο Καβάλας

Με σκληρά και άκρως υποτιμητικά λόγια μίλησε για τον γνωστό ηθοποιό, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, αφού ανέφερε πως η ανάρτηση του κ. Σκιαδαρέση ήταν απαράδεκτη, τον αποκάλεσε δευτερότριτο ηθοποιό της τηλεόρασης – ούτε καν πρωταγωνιστής, όπως συμπλήρωσε. «Σέβομαι την ανάγκη του για επιβίωση, όπως και κάθε εργαζόμενου σ’ αυτή την εποχή, αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει ποια είναι τα διαδικαστικά ενός φεστιβάλ αυτού του επιπέδου» τόνισε η δήμαρχος Καβάλας.

Όσον αφορά τον αριθμό των προσκλήσεων, η κ. Τσανάκα επέμεινε ότι σύμφωνα με όσα κατέγραψε ο εθελοντής που ήταν στο πόστο της εισόδου δεν ξεπερνούσαν τις 40 παρά την αντίθετη άποψη της παραγωγής της παράστασης Άγρια Δύση. Η Δήμητρα Τσανάκα σημείωσε ότι κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Φιλίππων δίνει κάποιες προσκλήσεις οι οποίες είναι α) για το στενό πρωτόκολλο, β) για το δημοτικό συμβούλιο και τα τοπικά συμβούλια, γ) για τα ΜΜΕ (μία σε κάθε ΜΜΕ, ακόμα και στα blogs). Όσον αφορά την παράσταση για την οποία υπήρξαν αντιδράσεις, η κ. Τσανάκα τόνισε ότι και το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών (ένας εκ των παραγωγών της παράστασης) έδωσε προσκλήσεις και προς τα ΜΜΕ, τα οποία όπως σημείωσε «για μία βδομάδα έκαναν κληρώσεις και προσφορές στους ακροατές» ενώ κατέληξε λέγοντας ότι γινόταν παιχνίδι από τη μεριά της παραγωγής με καφετέριες. «Εμείς τόσο χαμηλά δεν πέφτουμε» συμπλήρωσε η κ. Τσανάκα.

Send this to a friend