Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Δεν θα επιμείνω στο ότι είπα μουλάρα την Κονιόρδου» - Δείτε ποιος σπουδαίος συνθέτης δεν μασά τα λόγια του για όλους και για όλα

Με το γνωστό ακαταμάχητο ύφος και στυλ του ο Σταμάτης Κραουνάκης απαντά σε ο,τι ερωτηθεί χωρίς να μασά τα λόγια του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό δεν άφησε τίποτα όρθιο. Από τον Αντωνη Ρέμο και την Δέσποινα Βανδή μέχρι την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Δεν τον ξέρω. Χάνω κάτι; Δεν τον ξέρω καθόλου.

Αντώνης Ρέμος

Με πας σε κάτι σπίτια που δεν θα έμπαινα ποτέ. Εξαρτάται τι εννοούμε αποδοχή, τι εννοούμε ευρύ κοινό και τι εννοούμε μεγάλο όνομα. Το παιδί έχει κάνει καριέρα σαφέστατα.

Άννα Βίσση

Αν θες να σου πω ένα πρόσωπο που είναι αδιαφιλονίκητα ΟΝ είναι η Άννα Βίσση. Η μόνη που δεν έχει πάθει τίποτα, είναι στη θέση της, φουλάρει, τη γουστάρει ο κόσμος έχει ενέργεια.

Δέσποινα Βανδή

Θα με μπλέξεις με αντικείμενα που είναι εκτός των εγκυκλοπαιδικών μου γνώσεων! Δεν είναι το ίδιο. Τις σύγκριναν παλιά. Τώρα δεν νομίζω…

Νίκος Οικονομόπουλος

Μου αρέσει. Δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του αλλά μ’ αρέσει.

Λυδία Κονιόρδου

Δεν θα επιμείνω στο ότι είπα μουλάρα την Κονιόρδου. Θα επιμείνω στο ότι είναι μια σπουδαία ηθοποιός και καλά θα κάνει να γυρίσει στο θέατρο. Όλοι κυνηγούν τις θέσεις για τον μισθό.

Άδωνις Γεωργιάδης

Πρέπει να εκλείψει από προσώπου γης και από προσώπου Ελλάδος! Είναι ντροπή να υφίσταται στην πολιτική ζωή της χώρας αυτός και μερικοί ακόμα.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Δεν είχα συμφωνήσει που έγινε υπουργός. Είχαμε βριστεί άσχημα. Όταν πήγε… άστα, μην τα θυμηθώ! Έγινα τούρμπο

Send this to a friend