Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Ο Βασίλης Καΐλας έγινε παππούς! Και το όνομα αυτού...

Ο Βασίλης Καΐλας, το παιδί θαύμα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Ο Βασίλης Καΐλας, το παιδί θαύμα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Αν κι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά ο ηθοποιός έκανε την εξαίρεση και μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τον κόσμο.

Όπως, λοιπόν, ο ίδιος είπε, η μονάκριβη κόρη του Μαρία Ελένη έφερε τον περασμένο Ιανουάριο το πρώτο εγγόνι του, χαρίζοντάς του έναν ακόμα σπουδαίο ρόλο: «Το συναίσθημα αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω σε όποιον δεν το έχει ζήσει. Είμαι χαζοπαππούς και δεν το κρύβω. Παίρνω τον εγγονό μου, πηγαίνουμε βόλτα στη θάλασσα και κάνω πράγματα μαζί του που μέχρι τώρα ούτε σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να τα κάνω», περιέγραψε μεταξύ άλλων, είναι αποκάλυψε και το όνομα του εγγονού που είναι: Σπύρος!

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, είχε αποκαλύψει ότι μπορεί η κινηματογραφική του ζωή να ήταν κατά κανόνα… αξιολύπητη, όμως στην προσωπική ζωή του δηλώνει ευτυχής: «Ευτυχώς η ζωή μού τα ’φερε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Έχω μια υπέροχη κόρη και μια υπέροχη γυναίκα, την Άννα. Το αστείο είναι ότι πάντα φοβόμουν να φλερτάρω λόγω δημοσιότητας. Πίστευα ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Καΐλα, αλλά τον Βασιλάκη των ταινιών. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν ήξερε τι δουλειά έκανα καθώς δεν έβλεπε ταινίες. Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά. Την είχε πατήσει».

Send this to a friend