Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο Χανταμπάκης δεν άντεξε το κράξιμο και απενεργοποίησε τα σχόλια στο instagram!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δέχθηκε έντονη κριτική στο Survivor και πλήθος αρνητικών σχολίων.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέλεξε να κλείσει τα σχόλια στον λογαριασμό του στο instagram και απευθυνόμενος στον κόσμο που τον ακολουθεί, έγραψε:

«Με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! ?Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγώνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ό,τι και αν μας έρχεται… όμορφο-χαρούμενο-άδικο..

(Όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor… να βγούμε σαν λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι … το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!!».

Δείτε την σχετική εικόνα:

Με αγάπη,εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! ?Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγωνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται... όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor... να βγούμε σα λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι ... το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!! #survivorgr #santodomingo #hantampakakia #hantasurvivor #greece#forever #coconut

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on