Αθήνα

8 oC

σποραδικές νεφώσεις

Όλα για μια θέση στο MasterChef -Ρεκόρ αιτήσεων πριν ακόμα προβληθεί!

Έτοιμο να πάρει τη θέση του GNΤΜ στην prime time ζώνη του Star είναι το MasterChef και ήδη έχει καταφέρει να σπάσει ρεκόρ αιτήσεων.

Έτοιμο να πάρει τη θέση του GNΤΜ στην prime time ζώνη του Star είναι το MasterChef και ήδη έχει καταφέρει να σπάσει ρεκόρ αιτήσεων.

Συνεχίζοντας με την ίδια «χρυσή» συνταγή, ο μαγειρικός διαγωνισμός έχει ήδη καταφέρει να σπάσει ένα σημαντικό ρεκόρ, καθώς πάνω από έξι χιλιάδες αιτήσεις έχουν συμπληρωθεί από υποψήφιους.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα για την εύρεση των παικτών του νέου κύκλου.

Τα πρώτα πλάνα 

H κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ για το νέο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο τρέιλερ θα δούμε τους 3 κριτές μέσα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο κιόλας είναι μικρό, με αποτέλεσμα ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς να γκρινιάζουν.

Στη συνέχεια οι κριτές θα κάνουν στάση σε μια καντίνα και εκεί θα συναντήσουν παλιούς παίκτες του παιχνιδιού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας από αυτούς θα είναι ο Σάββας Λιχανίδης.

Σημειώνεται πως την περίοδο αυτή ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του bootcamp και οι 21 νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στο σπίτι του MasterChef.

Send this to a friend