• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 16:35

Αθήνα

33 oC

αίθριος καιρός

«Όλοι θα μάθετε τη δύναμη των Τούρκων»: Νέα πρόκληση από τον Hikmet κατά της ελληνικής ομάδας του Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μία φραστική απειλή με προκλητικές αποχρώσεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα- Τουρκίας, με Τούρκο παίκτη να απειλεί.

Άλλη μία φραστική απειλή με προκλητικές αποχρώσεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα- Τουρκίας, με Τούρκο παίκτη να απειλεί.

Ο Hikmet Tugsuz συνεχίζει να είναι προκλητικός και παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος μιλούσε το Σάββατο για τον σεβασμό που, κατά τη γνώμη του, δεν δείχνουν οι Έλληνες και έκανε λόγο για έναν «παθιασμένο λαό που μια σπίθα αρκεί για να πάρουμε φωτιά», εκείνος έδειχνε να προκαλεί με τις ατάκες και δηλώσεις του.

Ο Hikmet, ωστόσο, φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει από αυτά και χθες άρχισε πάλι να προκαλεί τους Έλληνες παίκτες, μετά τη νίκη της τουρκικής ομάδας στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, που έφερε το σκορ στο 1-1. Μετά, βέβαια, που έχασαν το τρίτο ματς και την ασυλία, δεν μιλούσε κανείς τους.

«Όλοι θα μάθετε τη δύναμη των Τούρκων. Δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε ο Hikmet στους Έλληνες, με τους υπόλοιπους Τούρκους να γελάνε και να γίνονται και οι ίδιοι προκλητικοί.

«Δεν καταλαβαίνω αυτά που λες, αλλά δεν πειράζει», απάντησε στα αγγλικά ο Σπύρος Γουρδούπης, κρατώντας ένα επίπεδο, καθώς δεν τσίμπησε από τις προκλήσεις των αντιπάλων.

Send this to a friend