Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ώρες αγωνίας για τη Μαίρη Μηλιαρέση- Αυτοκίνητο χτύπησε τον πατέρα της

Αγωνία για την έκβαση της υγείας του αγαπημένου της πατέρα έχει η Μαίρη Μηλιαρέση, αφού ο κ. Παναγιώτης χτυπήθηκε από αυτοκίνητό ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του.

Μιλώντας στην Espresso, είπε ότι ο πατέρας της κινδύνευσε να πεθάνει, λόγω λάθους διάγνωσης: «Ο πατέρας μου έχει σπάσει τέσσερα πλευρά, αλλά και τον ώμο του, ενώ έπαθε μερική ρήξη νεφρού. Δυστυχώς, όταν μεταφέρθηκε στα Επείγοντα οι γιατροί δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη από το τρακάρισμα και, νομίζοντας πως πρόκειται για μια απλή θλάση τον έστειλαν στο σπίτι. Ο άνθρωπος για τέσσερις μέρες έχανε αίμα και ο αιματοκρίτης του είχε φτάσει στο 23. Τον μεταφέραμε, λοιπόν, πάλι στο νοσοκομείο και τώρα ακολουθεί την απαραίτητη θεραπεία. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά…».

Το ατύχημα συνέβη στο Μπραχάμι, όταν ο Παναγιώτης Μηλιαρέσης, ο οποίος οδηγεί μηχανή εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχε κάποιο ατύχημα, πήγε σε τοπική δημόσια υπηρεσία για να καταθέσει έγγραφα ενός νέου μικρού αυτοκινήτου που του έκανε δώρο η κόρη του με στόχο να σταματήσει να κυκλοφορεί πάνω στους δύο τροχούς.

Send this to a friend