
LIFESTYLE
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ για το Big Brother, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά στην ραδιοφωνική.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε το δικό της επαγγελματικό διαζύγιο στο παρελθόν με τον σταθμό του Φαλήρου.
Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Έχω πάθει στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο, που έχει πάθει. Πριν από περίπου 4 χρόνια εκτέθηκα με τον ίδιο τρόπο κι εγώ δημοσίως από τον ΣΚΑΪ, όπου κι εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου και τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού κι είχαμε κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη. Άλλαξε την άποψή του ο σταθμός επειδή άλλαξε διοίκηση.
Σαφώς και θα τους πήγαινα δικαστικά γιατί την ώρα που υπέγραφα με τον ΣΚΑΙ, με ζητούσαν τρία κανάλια και με άφησε εκτός την σεζόν. Δούλεψα για λίγους μήνες κι όχι μόνο αυτό αλλά είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην επιθεώρηση εργασίας ενώ εγώ δεν μπόρεσα να εμφανιστώ στην δουλειά μου. Ήταν ψέματα, ήμουν έγκυος κι αυτό ήταν παράνομο γιατί δεν μπορείς να διώξεις μια έγκυο από την δουλειά. Τους πήγα στα δικαστήρια. Η συμφωνία ήταν να κάνω για λίγο το Survivor Πανόραμια και μετά καθημερινή εκπομπή 3-5 το απόγευμα.
Τότε είχαν βγει οι συνάδελφοι στα πρωινάδικα κι έλεγαν δεν είναι σωστό να πηγαίνεις τα κανάλια στα δικαστήρια κι η αγορά είναι μικρή. Ναι αλλά με αφήνουν άνεργη και με εξασφαλισμένο συμβόλαιο. Γιατί να μην διεκδικήσω το δίκιο μου; Όπου δικαιώθηκα κι αποζημιώθηκα κι όλα καλά. Στην προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού υπήρξε πρόταση να συνεργαστούμε και να το λύσουμε έτσι αλλά δεν πας μετά από αυτό το ξεφτιλίκι και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά που υφίστασαι. Τώρα στον Γιώργο Τσαλίκη του λένε μπράβο οι συνάδελφοι, που πηγαίνει στα δικαστήρια. Ναι αλλά να αποφασίσουμε το πως πρέπει να κινηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Μιλήσαμε με τον Γιώργο γιατί είναι κοινός παρονομαστής».
Ροή Ειδήσεων

27/09/2023 | 00:54
Ροντινέι: «Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Φορτούνης, θα μπορούσε να είναι Βραζιλιάνος»
27/09/2023 | 00:46
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Η Ουάσινγκτον καλεί να συνεχιστεί η πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας

27/09/2023 | 00:28
Κακοκαιρία Elias: Επικαιροπoιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
26/09/2023 | 23:43
Metron Analysis: Την κλιματική αλλαγή θεωρούν οι Έλληνες ως το σημαντικότερο πρόβλημα του πλανήτη
26/09/2023 | 23:28
Νεκρός στη Σαντορίνη υπάλληλος ξενοδοχείου – Για ασήμαντη αφορμή ο μοιραίος καυγάς

26/09/2023 | 00:01
Παύλος Μπακογιάννης: Η ζωή και το έργο του μέχρι την εκτέλεσή του από τη «17 Νοέμβρη»
25/09/2023 | 08:39
Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Λέω στη Δήμητρα να παντρευτούμε για να κρατήσει τη σύνταξη μου όταν πεθάνω»
25/09/2023 | 11:21
Καινούργιου σε Μικρούτσικο για το πρόβλημα υγείας: «Δεν θέλαμε να το πούμε, είναι προσωπικό σου δεδομένο»
25/09/2023 | 20:02
Φρίκη στην Κυλλήνη: «Με βίασαν διαδοχικά, ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε» καταγγέλλει η 28χρονη
Σχετικά Άρθρα

Έφη Σαρρή: «Έγινε διακοπή κύησης και δεν το μετάνιωσα- Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου, να λέει “yes ma’am”»
