Αθήνα

22 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ούτε σήμερα στο «Καλημέρα Ελλάδα» η Μπάγια Αντωνοπούλου- Όταν έλεγε πως «ο Γιώργος Παπαδάκης είναι για μένα πατρική φιγούρα»

Συνεχίζεται το σίριαλ με την Μπάγια Αντωνοπούλου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» από το πάνελ της οποίας λείπει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για καβγά με τον δημοσιογράφο και κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που οι πληροφορίες λένε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν θα ξαναγυρίσει, η δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε ούτε το πρωί της Τρίτης στο πάνελ της εκπομπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Βέβαια, μένει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει γίνει ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους, αφού μέχρι πρότινος η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πραγματικά σχολή. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί δημοσιογράφοι με καριέρα έχουν ξεκινήσει από την εκπομπή του. Είναι εκείνος που θα πάει πρώτος στο γραφείο και θα φύγει τελευταίος. Δεν υπάρχουν θέματα –όχι μόνο στον ενημερωτικό τομέα– που να μη γνωρίζει. Είναι όλη την ώρα στο Ιnternet, από site σε site. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σαν μπαμπάς μου. Αποτελεί μια πατρική φιγούρα για μένα. Μετά τον πατέρα μου με έχει διαμορφώσει σε πολλά πράγματα, γιατί ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του πολύ μικρή. Τον συμβουλεύομαι για πολλά θέματα, ακόμη και τα προσωπικά μου, και αποδεικνύεται πως ακολουθώντας τις συμβουλές του αποφεύγω κακοτοπιές που εγώ δεν θα μπορούσα να προβλέψω από απειρία. Υπήρξαν και κάποιες στιγμές αμφιβολίας, δεν το κρύβω, αλλά στο τέλος δικαιώθηκε εκείνος. Το ανάποδο δεν συνέβη ποτέ», έλεγε πριν 2 χρόνια η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Send this to a friend