Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Όζι Όζμπορν: Η αποκάλυψη για τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει (vid)

Στεναχώρια και σοκ προκάλεσε στην παγκόσμια μουσική σκηνή η αποκάλυψη του Όζι Όζμπορν για την σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.

Στεναχώρια και σοκ προκάλεσε στην παγκόσμια μουσική σκηνή η αποκάλυψη του Όζι Όζμπορν για την σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.

Ο 71χρονος Βρετανός θρύλος της μουσικής μίλησε στην εκπομπή Good Morning America, έχοντας στο πλάι την σύζυγό του, Σάρον.

Με τον γνωστό στυλ  του για πρώτη φορά, παραδέχτηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, πάντα με χιούμορ και τον δικό του τρόπο.

«Διαγνώστηκα με Πάρκινσον πριν λίγες εβδομάδες», δήλωσε ο Βρετανός.

Πριν λίγους μήνες βρέθηκε στην εντατική με πνευμονία, ωστόσο όπως αποκάλυψε έχει να δώσει μια ακόμη μάχη.

Η Σάρον από την μεριά της τόνισε «Δεν απειλεί την ζωή του, θα έχει καλές και κακές μέρες»

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς όλα όσα μας έχουν συμβεί. Έπρεπε να κάνω επέμβαση στον αυχένα μου και μάλλον αυτό επηρέασε όλα μου τα νεύρα. Έμαθα ότι πάσχω από μια ελαφριά μορφή…» Μην μπορώντας να συνεχίσει την πρόταση, μπήκε μπροστά η σύζυγός του Σάρον και είπε: «Λέγεται Parkin 2, μια μορφή Πάρκινσον. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αυτής της νόσου».

«Δεν πρόκειται για θανατική καταδίκη αλλά επηρεάζει όλα τα νεύρα του σώματος. Έχεις μια καλή μέρα, άλλη μια καλή μέρα και έρχεται και η χειρότερη».

Send this to a friend