Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Παγώνει» η εκπομπή των 180.000€ της Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Η είδηση ότι η Κάτια Ζυγούλη θα αναλάβει την παρουσίαση την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες.

Η είδηση ότι η Κάτια Ζυγούλη θα αναλάβει την παρουσίαση την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες.

Ωστόσο, φαίνεται πως θα υπάρχει καθυστέρηση, καθώς η εκπομπή πήρε αναβολή μέχρι νεοτέρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η εταιρεία παραγωγής δεν μπορεί να αντέξει το κόστος των επεισοδίων που φτάνει τα 180.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, με έγγραφο που ανήρτησε στη “Διαύγεια” το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού, εξηγεί πως  η εταιρεία παραγωγής που θα αναλάμβανε το πρότζεκτ, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος της, το οποίο ανέρχεται στα 180.000€.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα πραγματοποιηθεί νέος διαγωνισμός για να βρεθεί καινούρια εταιρεία παραγωγής που θα εκτελέσει το πρότζεκτ.

Η εταιρεία παραγωγής από την πλευρά της αρνείται όσα λέει η ΕΡΤ δηλώνοντας ότι δεν είχαν κάποιο πρόβλημα ως τώρα.

Εξάλλου, η ίδια εταιρεία έχει ήδη εδώ και δυο χρόνια την παραγωγή στις “Ιστορίες Μόδας” που προβάλλονται μέχρι σήμερα μέσα από την ΕΡΤ.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα γίνει νέος διαγωνισμός για να βρεθεί καινούργια εταιρεία παραγωγής που θα εκτελέσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ή θα μιλάμε για οριστική ματαίωση.

Send this to a friend