Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Πάντα θα νιώθω ένας χοντρός άνθρωπος...» - Η Ελένη Καρακάση μιλά για τα παιδικά της χρόνια ως υπέρβαρο παιδί

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο τlife η Ελένη Καρακάση και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδική της χρόνια, την προσωπική της ζωή, αλλά και την επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο τlife η Ελένη Καρακάση και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδική της χρόνια, την προσωπική της ζωή, αλλά και την επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες.

Φαντάστηκες ότι θα έχουν τέτοια επιτυχία οι Άγριες Μέλισσες;

Ναι, όταν μου πρότειναν τον ρόλο και μου έστειλαν τα κείμενα, είχα στο πρώτο επεισόδιο μια ατάκα, στο δεύτερο επεισόδιο μια μικρή σκηνή, στο 3ο και στο 4ο δεν έπαιζα και στο 5ο πάλι είχα μια σκηνή. Διάβασα το βιογραφικό του ρόλου και είπα κατευθείαν ναι. Την αγάπησα την Ρίζω.

Είναι βέβαια λίγο κουτσομπόλα…

Είναι λίγο κουτσομπόλα, αλλά αν της πεις κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί τότε δεν το λέει. Και θα το δείτε ότι η Ρίζω κρατάει μυστικό (εννοώντας το μυστικό της εγκυμοσύνης της Δρόσως).

Μου θυμίζει και την δική μου οικογένεια. Η οικογένεια του μπαμπά μου ήρθε από την Πόλη που οι άντρες ήταν καπετάνιοι οπότε άφηναν τις γυναίκες τους πίσω και οι γυναίκες βαριόντουσαν και έστηναν αυτά τα κυκλώματα. Πίσω από αυτό όμως υπάρχει πολύ χιούμορ και πολύ αγάπη.

Θα κάνεις κανένα προξενιό στο Διαφάνι;

Αρχίζω να κάνω προξενιό στο Διαφάνι και θα φανεί στα μελλοντικά επεισόδια, αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει…Θα βοηθήσουμε εγώ με την Ουρανία τον Τόλλια τώρα που λείπει η Παγώνα, ενώ σε λίγο ο Δούκας Σεβαστός θα έχει κάποιες υποψίες για τον Κλεομένη. Δε λέω άλλα…

Πώς μπήκες στο τραγούδι και την υποκριτική;

Είμαι από οικογένειες που κανείς δεν ασχολήθηκε με την μουσική, αλλά ήταν καλλίφωνοι. Ήμουν από νωρίς στα ωδεία. Στα 14 μου, ήρθε η Kάρμεν Ρουγγέρη  και είδε μια παράσταση που έκανα με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τον Στέφανο Κοσμίδη. Επειδή λοιπόν της αρέσαμε, μας είπε να πάμε στην θεατρική της ομάδα και πραγματικά άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος για εμένα.

Ήσουν όντως 100 κιλά, όταν ήσουν έφηβη;

Ήμουν υπέρβαρο παιδί, μέχρι την εφηβεία. Ήταν καθημερινό να με λένε χοντρή και να με πειράζουν. Σε μεγαλύτερη ηλικία αποφάσισα να χάσω κιλά. Η Κάρμεν Ρουγγέρη  με έπεισε να κάνω δίαιτα, γιατί μου είπε ότι αν χάσω μερικά κιλά θα μπορώ να κάνω πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα στο θέατρο. Γενικά προσπαθώ να μην ξεφεύγω από την γραμμή μου. Αλλά πάντα νιώθω τύψεις… Νομίζω ότι  πάντα θα νιώθω  ένας χοντρός άνθρωπος.

Κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο σύζυγός σου είναι στο χώρο;

Ο σύζυγος μου είναι τραγουδιστής. Είμαστε δυο άνθρωποι που σέβεται ο ένας την ζωή του άλλου και για αυτό είμαστε μαζί! Είμαστε παντρεμένοι από το 2006.

Ποιος από τους δυο είναι ο ζηλιάρης;

Δεν θα μπορούσα να είμαι σε σχέση που να ζηλεύω. Δεν μπορώ καθόλου το πνίξιμο από κανένα. Έχω χωρίσει, όμως, σύντροφο μου στο παρελθόν, επειδή με έπνιγε.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Να μην πάθουν κάτι οι δικοί μου άνθρωποι.

Ποιος είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σου;

Μετά τα 40 δεν μπορώ  να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και μου βγαίνουν πολύ πιο έντονα τα νευρά μου.

Βλέπεις καθόλου Master Chef;

Ναι, το βλέπω! Μ΄αρέσει το Master Chef! Μέχρι να αρχίσουν οι μέλισσες το βλέπω. (γέλια)

Τι δεν αντέχεις να βλέπεις στην τηλεόραση;

Δεν αντέχω να βλέπω εκπομπές που σατιρίζουν ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Επίσης, επειδή μου έχει τύχει, δεν μου
αρέσει να θάβουν στο πάνελ  τον άνθρωπο που μόλις έχει δώσει συνέντευξη στην εκπομπή τους!

Έχει  ειπωθεί κάτι που σε έχει πληγώσει;

Όταν διαγωνιζόμουν στο Υour Face Sounds Familiar  και έκανα την Ελπίδα είχε παρερμηνευθεί κάτι που είχα πει.
Με ρώτησε η δημοσιογράφος του Ant1 μετά το τραγούδι, αν το φόρεμα που φορούσα είναι το ίδιο με αυτό που φορούσε στη Eurovion η Ελπίδα. Απάντησα θετικά και είπα μάλιστα, είναι ακριβώς όπως το χε βάλει η Ελπίδα, ένιωθα την ανάσα της. Και έφτασε σε κάποια απογευματινή εκπομπή να λένε πως είπα ότι το φόρεμα βρώμαγε ιδρωτίλα!

Send this to a friend