Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Παντρεύεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθεί με την αγαπημένη του Δανάη Βασιλάκη, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες τέλεσε τον πολιτικό του γάμο στην Τουρκία, όπως ορίζει το Σύνταγμα της γειτονικής μας χώρας.

Η Δανάη Βασιλάκη και ο Μανώλης Κωστίδης θα παντρευτούν το Σάββατο ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με τον οποίο ο δημοσιογράφος έχει πολύ καλή σχέση.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ευχήθηκαν στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, τον οποίον υποδέχτηκαν με με το τραγούδι «σήμερα γάμος γίνεται», ενώ δεν έλειπαν και τα αναμενόμενα πειράγματα. Μάλιστα, στο γάμο θα παραβρεθούν και αρκετοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την Espresso, καλεσμένοι είναι σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μανώλης Κωστίδης έκανε πρόταση γάμου στην Δανάη Βασιλάκη, το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, που είναι γενέτειρά του.

Η Δανάη Βασιλάκη, που είναι η Ελληνίδα πρόξενος, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο.

Send this to a friend