
LIFESTYLE
Σωματική και λεκτική κακοποίηση ισχυρίστηκε ότι υπέστη στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα, στην παράσταση «Πιο Κοντά», η οποία παρουσιάστηκε το 2008 στο «Θέατρο Αθηνών» ξεσηκώνοντας κύμα εναντίον του ηθοποιού.
Λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2006, ο Γιώργος Κιμούλης είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Κατερίνα Παπουτσάκη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» και το ladylike.gr, μίλησε με την ηθοποιό για εκείνη τη συνεργασία, αλλά και για την ανάγκη ολοένα και περισσότερων γυναικών να μοιράζονται δημόσια την δική τους αλήθεια, τις δικές τους ιστορίες και τα δικά τους τραύματα.
«Κατά την περίοδο της συνεργασίας μας δυσκολεύτηκα πάρα πολύ κι απέκτησα ψυχοσωματικά ζητήματα. Έχασα τη φωνή μου για κάποιο διάστημα κι είχα ένα θέμα στο στομάχι», εξηγεί η Κατερίνα Παπουτσάκη για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο. Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι οι δικές της εμπειρίες δεν εμπεριείχαν σωματική βία, παρά μόνο δυσκολία και την αίσθηση ότι δεν περνούσε καλά.
«Δεν είχα υποστεί σωματική βία σε καμία περίπτωση. Κι από εκεί και πέρα η δυσκολία κράτησε για ένα μικρό διάστημα γιατί κάπως πολύ ξεκάθαρα είχα τραβήξει το όριο μου και δεν είχα καμία απολύτως επαφή παρότι συνέχισα να δουλεύω. Είναι απλά μια συνεργασία που δεν θα επαναλάμβανα, χωρίς όμως να αισθάνομαι ότι χρήζει κάποιας καταγγελίας από μέρους μου. Την ολοκλήρωσα γιατί θέλω να ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κώστας Δόξας: Σοκαριστικές φωτογραφίες της Μαρίας Δεληθανάση – Τα μηνύματα που του έστελνε (ΕΙΚΟΝΕΣ)
