Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Φαίνεται πόσο γελοίοι και φαιδροί είναι»: Έξαλλος ο Παρτσαλάκης με όσους του κάνουν πρόταση να κατέβει στις εκλογές

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας αγαπημένος και πετυχημένος ηθοποιός, που σε όλη την πορεία του στην υποκριτική κινήθηκε με ήθος, βάζοντας μπροστά το ταλέντο του. 

Παρά το γεγονός ότι του έχουν γίνει αρκετές προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική εκείνος δεν έχει αποδεχτεί ποτέ καμία και εξηγεί σε πρόσφατη συνέντευξή του τον λόγο.

«Το τατουάζ για να πάει δεύτερη χρονιά σημαίνει ότι έκανε τεράστια επιτυχία γιατί τα δεδομένα της τηλεόρασης είναι πολύ πεσμένα και να υπάρξει δεύτερη χρονιά σημαίνει ότι πήγε καταπληκτικά. Η Βάνα Δημητρίου γράφει πραγματικά πολύ καλά ιστορίες με ανατροπές που κρατούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών».

Όταν ρωτήθηκε αν του έχουν κάνει πρόταση να κατέβει στις εκλογές απάντησε στην κάμερα του Happy day: «Ναι μου έχουν κάνει πάρα πολλές φορές πρόταση και εκεί ακριβώς φαίνεται και η γελοιότητα του πράγματος. Υπό την έννοια, εγώ να κατέβω στις εκλογές να κάνω τι; Εγώ κάνω μια άλλη εργασία. Ήθελαν απλά να πάρουν κάποιες ψήφους παραπάνω και μόνο αυτό τους κάνει φαιδρούς και γελοίους ανεξάρτητα αν είπε εγώ ναι ή όχι».

Send this to a friend