Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Παύλος Λιάρος: «Έφευγα από τα κλαμπ με 3-4 τηλέφωνα…» - Δείτε πώς είναι σήμερα ο γοητευτικός «γιος» του Κωνσταντάρα

Ο Παύλος Λιάρος μίλησε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για την καριέρα του στον κινηματογράφο και τις «επιτυχίες» του με τις γυναίκες.

Ο Παύλος Λιάρος μίλησε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για την καριέρα του στον κινηματογράφο και τις «επιτυχίες» του με τις γυναίκες.

«Ήμασταν φτωχή οικογένεια, αλλά πολύ τίμια. Ούτε ο πατέρας μου ούτε η μάνα μου ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Ήμουν μοναχοπαίδι και καταλαβαίνεις. Θυμάμαι τον παππού μου που μου έλεγε “βρε συ, ξέρεις ποιοι γίνονται ηθοποιοί; Οι κόρες και οι γιοι των πουτ…ων”. Το είχαν τόσο χαμηλού επιπέδου. Μεγάλωσα στου Ψυρρή και ήμουν πολύ ατίθασος. Ο πατέρας μου, τις πέντε μέρες από τις επτά της εβδομάδας, με έδερνε, (γέλια). Ήμουν όμως καλός μαθητής και με καθόλου διάβασμα.

Διαβάστε: Παύλος Λιάρος: Ο γοητευτικός «γιος» του Κωνσταντάρα που έκανε σπουδαία καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο τη δεκαετία του '60
Όταν ήμουν έφηβος, χόρευα πολύ ωραίο ροκ εν ρολ και οι γκόμενες χάζευαν. Όταν έφευγα από τα κλαμπ, είχα πάντα τρία τέσσερα τηλέφωνα από τα κοριτσόπουλα που με είχαν ερωτευτεί. Την εποχή εκείνη, λοιπόν, μεσουρανούσαν ο Κακκαβάς και ο Μπάρκουλης. Και με το μυαλό μου έλεγα: “Πιο ωραίοι είναι αυτοί από μένα; Θα γίνω ηθοποιός”. Και κάπως έτσι ψωνίστηκα με τον κινηματογράφο», είπε ο Παύλος Λιάρος.

Send this to a friend