• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 06:52

Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Παύλος Τερζόπουλος: Ο παίκτης του Power of Love έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες

Το σπίτι του να καταστρέφεται από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής το 2017 έχασε ο παίκτης του Power of Love, Παύλος Τερζόπουλος.

Το σπίτι του να καταστρέφεται από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής το 2017 έχασε ο παίκτης του Power of Love, Παύλος Τερζόπουλος.

Ο Παύλος Τερζόπουλος ήταν ένας από τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που είδαν την περιουσία τους να χάνεται στα λασπόνερα, την ώρα που 24 άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, ο Παύλος Τερζόπουλος πήρε την απόφαση να μπει στο ριάλιτι της αγάπης, το Power of Love, προκειμένου να κερδίσει κάποια χρήματα για να φτιάξει εκ νέου το σπίτι του στην Μάνδρα.

Ποιος είναι ο Παύλος Τερζόπουλος

Ο Παύλος Τερζόπουλος είναι ένας από τους νέους παίκτες του Power of love 2, που έκανε την είσοδο του στο παιχνίδι τη Δευτέρα 28/1. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Πέραμο Αττικής. Ζει στην Καλλιθέα άλλα και στο Μεγάλο Πεύκο. Είναι γυμναστής, απόφοιτος και αριστούχος του διπλώματος Presenter’s Elite της A.F. Studies. Έχει κερδίσει στο διαγωνισμό Aerobic της Τribal Fitness School στην Πολωνίας. Έχει διδάξει μαθήματα με μεγάλη επιτυχία σε Πολωνία και Ιταλια. Τα τελευταία χρονιά συνεργάζεται με γνωστά γυμναστήρια της Αττικής.

Η τελευταία του σχέση ήταν πριν ένα χρόνο. Ήταν μαζί για 2,5 χρόνια. Δεν είχε πάρα πολλές σχέσεις. Οι σχέσεις του ήταν λίγες και μεγάλες σε διάρκεια. Τα κορίτσια τον υποδέχτηκαν πολύ καλά στο σπίτι όπως είπε στη συνέντευξη του στην κάμερα. Έχει ξεχωρίσει κάποιες κοπέλες όμως ακόμη δε θέλει να πει τα ονόματα τους. Ο Παύλος πιστεύει στην έλξη με την πρώτη ματιά, θεωρεί όμως ότι ο έρωτας χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί. Προτερήματα: Ευαίσθητος, συμπονετικός. Μειονεκτήματα: Αγχώδης. Ηλικία – γενέθλια: Ο Παύλος Τερζόπουλος γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1983. Είναι 35 ετών.

Send this to a friend