Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πενθεί η Μαρία Μενούνος: Επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και πέθανε ο σκύλος της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θλίψη για τη Μαρία Μενούνος, 2 εβδομάδες μετά τον γάμο στην Ελλάδα. Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Keven Undergaro επέστρεψαν άρον άρον στην Αμερική, καθώς έμαθαν πως ο αγαπημένος σκύλος τους, Benjamin αρρώστησε και μπήκε στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι επέστρεψε την Παρασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους σκυλάκι. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε πως ο 18χρονος σκύλος της, τον Benjamin, ράτσας Μπισόν Φριζέ, έφυγε από την ζωή.

“Αναπαύσου, Benjamin. 18 χρόνια μαζί. Είμαι καταρρακωμένη. Αν και νιώθω μεγάλη τύχη που μπόρεσα να σε έχω τόσο καιρό. Ήσουν τα πάντα για μένα. Κόλλησες στην ζωή μου σαν κόλλα και περάσαμε τόσα μαζί. Δεν έφυγες ποτέ από το πλευρό μου, όταν ήμουν άρρωστη. Ήσουν το τέλειο γουρουνάκι μου. Νιώθω τόσο ευγνώμων που μπόρεσα να γυρίσω σπίτι εγκαίρως και να περάσω την τελευταία σου μέρα, μαζί σου και να σε αγκαλιάσω. Ήσουν το τελευταίο από την πεντάδα. Πήγαινε μαζί τους τώρα. Σ’ αγαπάω περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να το εκφράσουν. Θα μου λείψεις πάρα πολύ, μέχρι να συναντηθούμε ξανά”, έγραψε η Μαρία Μενούνος στο instagram.

Send this to a friend