Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Περνά στην... αντεπίθεση το OPEN! Ζητά από τον Μουτσινά 200.000 ευρώ για την αιφνίδια εγκατάλειψη

Η αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το OPEN το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και η μεταγραφή του στο ΣΚΑΪ, είχε αφήσει αναπάντητα ερωτήματα.

Η αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το OPEN το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και η μεταγραφή του στο ΣΚΑΪ, είχε αφήσει αναπάντητα ερωτήματα.

Όμως, λίγους μήνες μετά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευμα της Reallife, το OPEN κατέθεσε αγωγή κατά του παρουσιαστή για το «σπάσιμο» του συμβολαίου και διεκδικεί τη ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Το επιχείρημα του σταθμού είναι ότι η απόφαση του παρουσιαστή να αποχωρήσει για τον ΣΚΑΪ μέσα στο καλοκαίρι δεν άφησε χρόνο στο Open να καλύψει το κενό με άλλο πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων, ενώ προκάλεσε ζημία σε οικονομικό επίπεδο καθώς χάθηκαν διαφημιστικά έσοδα, που, σύμφωνα με την αγωγή μπορεί να φτάνουν έως και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε επίπεδο σεζόν.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί βόμβα, καθώς βάζει στο κάδρο και τον ΣΚΑΪ που φέρεται να δέχθηκε να καλύψει τη ρήτρα για την «αρπαγή» του παρουσιαστή, αλλά τώρα βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πολλαπλάσια χρηματική διεκδίκηση.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια, ενώ δεν αποκλείεται ο ΣΚΑΪ να έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Μουτσινά να του καλύψει οποιαδήποτε οικονομική ρήτρα.

Send this to a friend