Αθήνα

 

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Νίκος Ρίζος: O αξέχαστος «κοντός» γίγαντας του ελληνικού κινηματογράφου

LIFESTYLE

Πέθανε στην Αθήνα σε ηλικία 34 ετών η γνωστή τρανς DJ Sophie – Γλίστρησε τα ξημερώματα θαυμάζοντας την πανσέληνο

Σύμφωνα με τη βρετανική μουσική εφημερίδα ΝΜΕ η DJ και μουσικός παραγωγός από την Σκωτία, SOPHIE έφυγε από τη ζωή σήμερα (30/1) το πρωί, στην Αθήνα μετά από ένα ξαφνικό ατύχημα, όπως αναφέρει το NME.

Ο θάνατος της 34χρονης μουσικού ανακοινώθηκε από μέλος της ομάδας της: «Με βαθύτατη λύπη πρέπει να σας ανακοινώσω ότι η μουσικός και παραγωγός, SOPHIE πέθανε σήμερα γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Αθήνα όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα μετά από ένα ξαφνικό ατύχημα. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός και η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της. Επίσης, θα παρακαλούσαμε λίγο σεβασμό από τους θαυμαστές της και να αντιμετωπίσουν με ευαισθησία τα νέα του θανάτου της»

Η SOPHIE ήταν πρωτοπόρος του νέου ήχου, μια από τις πιο επιδραστικές μουσικούς της τελευταίας δεκαετίας, όχι μόνο για τις ευφυείς παραγωγές της και τη δημιουργικότητά της. Ήταν ένα σύμβολο απελευθέρωσης», έγραφε η ανακοίνωση.

Σε ξεχωριστή δήλωση η οικογένειά της ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη και ανέφερε σύμφωνα με το NME «Τραγικά η όμορφη SOPHIE μας πέθανε σήμερα το πρωί μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Πιστή στην πνευματικότητά της είχε σκαρφαλώσει για να θαυμάσει την πανσέληνο, γλίστρησε και έπεσε. Θα βρίσκεται πάντα εδώ μαζί μας» ο γνωστός τραγουδιστής Σαμ Σμιθ, βραβευμένος με Γκράμι και ερμηνευτής του κομματιού «Writing’s on the Wall» για την ταινία Bond, «Spectre» έγραψε στο Twitter: «Ο κόσμος έχασε έναν άγγελο. Έναν οραματιστή και είδωλο για τη γενιά μας. Το φως σου θα συνεχίσει να εμπνέει πολλές επόμενες γενιές»

Ροή Ειδήσεων

kairos12

01/10/2023 | 00:40

O καιρός της Κυριακής

01/10/2023 | 00:38

Tα ζώδια της Κυριακής

01/10/2023 | 00:26

Eoρτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή, 1η Οκτωβρίου

01/10/2023 | 00:24

1η Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

01/10/2023 | 00:21

Δομήνικος Θεοτοκόπουλος: Ο Κρητικός ζωγράφος που καθόρισε την αναγεννησιακή περίοδο

30/09/2023 | 23:30

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Ζοζέπ Μπορέλ στην Οδησσό
kakokairiaelias evoia 300923

30/09/2023 | 23:17

Αυτοψία του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Εύβοιας

30/09/2023 | 23:00

Γιαννακόπουλος: «Μπράβο στον Ολυμπιακό, πολύ καλύτερος σήμερα, προχωράμε»

30/09/2023 | 22:46

«Προφανώς ανέβασε την ασφάλεια της μηχανής» λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου όπου διαμελίστηκε η 50χρονη
ptosi elikopterou 290923

30/09/2023 | 22:35

Μαντούδι: Απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία σκαφών στην περιοχή που έπεσε το ελικόπτερο

30/09/2023 | 22:27

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα – Εξιχνιάστηκαν 12 κλοπές

30/09/2023 | 22:18

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 75-51: Καταιγιστικοί οι «ερυθρόλευκοι», κατέκτησαν την πρώτη κούπα της σεζόν
lotto

30/09/2023 | 22:11

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2453: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

30/09/2023 | 21:57

Πέτρος Ίμβριος: «Είναι άξεστοι, πετάνε τα λουλούδια με πολύ μίσος στο κεφάλι του καλλιτέχνη»

30/09/2023 | 21:50

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Παγούρια και Δρανιά Ροδόπης
stamoulis 1
Συγκινεί ο Ισίδωρος Σταμούλης για τον χαμό του 11χρονου ανιψιού του: «Όσο σκέφτεσαι, ουσιαστικά τρελαίνεσαι»
sasa
H Σάσα Σταμάτη σε Αντώνη Ρέμο: «Ήμουν στα χειρότερα μου, είχα ταχυπαλμία και ήρθες και μου έκανες χειροφίλημα»
screenshot 9
Παπανώτας για Ιορδανίδη: «Εύχομαι να συνεργαστεί με την Μενεγάκη, όπως κι εγώ είναι στη δύση της καριέρας της»
kallidis21
Βασίλης Καλλίδης: Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν ο θάνατος της καλύτερής μου φίλης
screenshot 8
Συγκινεί η κόρη της Τζένη Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου: «Έκλαιγα με λυγμούς όταν με πήραν τηλέφωνο»
spanou
Ελισάβετ Σπανού: «Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε, υπήρχαν ζητήματα βίας»