Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η χαμογελαστή και σέξι φωτογραφία από την πιο δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες για την κατάθλιψη που βίωσε στο παρελθόν και με ανάρτησή της στο instagram μίλησε για την περίοδο που βίωνε θλίψη και πανικούς.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες για την κατάθλιψη που βίωσε στο παρελθόν και με ανάρτησή της στο instagram μίλησε για την περίοδο που βίωνε θλίψη και πανικούς.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία πριν από δέκα χρόνια και έγραψε στη λεζάντα:

«Από την ημέρα που μίλησα για την κατάθλιψη που πέρασα, με βομβαρδίζετε καθημερινά με μηνύματα.

Δεν είχα ιδέα πόσος κόσμος θα ταυτιζόταν με την ιστορία μου.

Αυτή τη φωτογραφία την έβγαλε η @roula.revi πριν από περίπου μια δεκαετία και την ανέβασε πριν μερικές μέρες. Αυτές τις μέρες που έγινε εκείνη η φωτογράφιση θυμάμαι να έχω την πιο έντονη περίοδο θλίψης και πανικών. Ένοιωθα άσχημα για τα πάντα και πίστευα επίσης ότι δεν είμαι όμορφη και αρκετά αδύνατη, και όλες αυτές τις μπούρδες που βασανίζουν το μυαλό των κοριτσιών και των γυναικών...

Πόσο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία...

Πόσο όλα είναι στο χέρι μας..

Μακάρι να μπορούσα να σας το μεταδώσω με μια μαγική κίνηση.. Αλλά είναι μια τόσο προσωπική δουλειά για τον καθένα.

Είναι το ταξίδι που πρέπει να κάνουμε για να βρούμε τον εαυτό μας. Συμβουλή της ημέρας...

Βάλτε όλη σας τη δύναμη εκεί που χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι.

Γιατί όπου εστιάζεις αυτό μεγενθύνεται... #bestrong #freeyourselffrompain #focusonthegood #inspire #bodypositivity #womanism»

View this post on Instagram

Από την ημέρα που μίλησα για την κατάθλιψη που πέρασα, με βομβαρδίζετε καθημερινά με μηνύματα. Δεν είχα ιδέα πόσος κόσμος θα ταυτιζόταν με την ιστορία μου. Αυτη τη φωτογραφία την έβγαλε η @roula.revi πριν από περίπου μια δεκαετία και την ανέβασε πριν μερικές μέρες. Αυτές τις μέρες που έγινε εκείνη η φωτογράφιση θυμάμαι να έχω την πιο έντονη περίοδο θλίψης και πανικών. Ένοιωθα άσχημα για τα πάντα και πίστευα επίσης ότι δεν είμαι όμορφη και αρκετά αδύνατη, και ολες αυτές τις μπούρδες που βασανίζουν το μυαλό των κοριτσιών και των γυναικών... Πόσο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία... Πόσο όλα είναι στο χέρι μας.. Μακάρι να μπορούσα να σας το μεταδώσω με μια μαγική κίνηση.. Αλλά είναι μια τόσο προσωπική δουλειά για τον καθένα. Είναι το ταξίδι που πρέπει να κάνουμε για να βρούμε τον εαυτό μας. ******************************************* Συμβουλή της ημέρας... Βάλτε όλη σας τη δύναμη εκεί που χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι. Γιατί όπου εστιάζεις αυτό μεγενθύνεται... ❤️ #bestrong #freeyourselffrompain #focusonthegood #inspire #bodypositivity #womanism

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Send this to a friend