
LIFESTYLE
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον γνωστό παίκτη ριάλιτι, μετά τη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε σε βάρος του η 16χρονη.
Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γάλλιου επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA πως ο γνωστός παίκτης ριάλιτι διώκεται πλέον ποινικά.
«Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες», δήλωσε η δικηγόρος.
Με τον παίκτη να λείπει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, οι εισαγγελικές αρχές δεν θα τον καλέσουν πίσω υποχρεωτικά.
Νωρίτερα στον αέρα του MEGA Καλημέρα, η δικηγόρος του παίκτη του ριάλιτι είχε δηλώσει πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδουν και είχε αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν είχαν λάβει κάποια κλήση.
«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια».
«Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».
«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ροή Ειδήσεων

30/09/2023 | 15:16
Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της μητέρας που διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο μπροστά στην κόρη της
30/09/2023 | 15:11
Γιώργος Καράβας: «Δεν υπήρχε κακοποίηση σε κανένα επίπεδο στο GNTM, δεν ξέρω τι έχει βιώσει η Ηλιάνα»
30/09/2023 | 14:51
Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση

30/09/2023 | 14:38
Εύβοια: 92χρονος οδηγός παρέσυρε έξι άτομα σε λαϊκή αγορά – «Πάτησε γκάζι και μπήκε μέσα, θα μας σκότωνε»
30/09/2023 | 14:27
Σταμάτης Φασουλής: «Συμφιλιώθηκα με τον πατέρα μου αφού πέθανε» – Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου
30/09/2023 | 14:10
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό: Στόχος η επιτάχυνση της επεξεργασίας των αιτήσεων και η μείωση του χρόνου καταβολής αποζημιώσεων στη Θεσσαλία

30/09/2023 | 13:43
Νίκος Παππάς για το τατουάζ στο χέρι του: Ιδού η έμπνευση – Διάβασα αποκρουστικές ιστορίες για το tattoo αυτό
30/09/2023 | 13:29
O «μαύρος χαμός» – Μπέττυ Μαγγίρα: «Γιατί η Δανάη να σχολιάζει τη Σολωμού σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει;»
30/09/2023 | 13:12
Εξαφάνιση: Missing Alert για 28χρονο από την περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης

30/09/2023 | 13:03
ΟΑΚΑ-Πέτρος Γαλακτόπουλος: Έπεφτε σίδερο 80 κιλών και βάζαμε… βίδες, λέει πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταδίου
30/09/2023 | 12:25
Κασσελάκης για Μπέο: «Ο Μητσοτάκης να άρει τη στήριξή του – Να αποχωρήσει άμεσα από τις εκλογές»

30/09/2023 | 11:49
O Αχιλλέας Μπέος για το βίντεο με τον ξυλοδαρμό πολίτη: «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα»
28/09/2023 | 00:04
Μπριζίτ Μπαρντό: Η πανέμορφη σταρ που αφιέρωσε τη ζωή της στην υπεράσπιση των ζώων

29/09/2023 | 00:05
H Nαυμαχία της Σαλαμίνας: Όταν οι Έλληνες έπνιξαν στο στενό τον πανίσχυρο στόλο των Περσών
28/09/2023 | 08:11
Αχιλλέας Μπέος: Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε; – Μιλάμε για καταστροφή του Νώε
28/09/2023 | 18:21