• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 20:16

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ποιο διάσημο ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από έξι χρόνια σχέσης

Τον χωρισμό της Πάολας από τον Μιχάλη Ποζίδη αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με αφορμή την συνέντευξη στην τραγουδίστρια στη "Στη Φωλιά των Κου Κου"

"Είχε σχέση χρόνια με τον Μιχάλη Ποζίδη και για αυτό και τη ρώτησα πως κρατά χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί έχουμε ελάχιστες φωτογραφίες με τους δυο τους. Εγώ αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω είναι ότι αυτή η σχέση μετά από τόσα πολλά χρόνια, σε πολύ ωραίο και φιλικό κλίμα έχει πάψει να υπάρχει. Κάθε άνθρωπος τραβά το δικό του δρόμο. Παρόλα αυτά έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Δεν ήθελε να το συζητήσει επειδή είναι παραδοσιακή γυναίκα, θεωρεί ότι αν κάποιος πρέπει να μιλήσει είναι ο άντρας.», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η Πάολα δήλωσε ότι κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Εγώ φέρομαι όπως φέρεται η μαμά μου. Ανθρώπινα… Αυτή είναι η ζωή μου και αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν βγαίνω και έξω, να πούμε την αλήθεια. Να μην χρεώνουμε και στους άλλους ότι τα προκαλούν. Που να με δουν οι άνθρωποι; Όταν όντως βγήκα με το παιδί μου να ψωνίσουμε κάτι, με τσέκαραν κι εμένα! Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Πάω να μπω στο αμάξι και λέω στον έναν από τους τρεις κυρίους «Μα σας παρακαλώ! Φτάνει!» και μου λέει με θράσος «Μα εγώ δεν έχω φωτογραφία με το παιδί!». Λέω δεν είναι δυνατόν να μου το λέει έτσι στα μούτρα μου. Μπάινω στο αμάξι νευρικά και από το σοκ που έπαθα, κλείνω την πόρτα και ξεχνώ το παιδί μου έξω από το αμάξι και μου χτυπά το τζάμι και μου λέει «Ρε μαμά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

Send this to a friend