• Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου
  • 01:00

Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ποιος ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Πάριο, βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Σωτήρη Χατζάκη.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Πάριο, βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Σωτήρη Χατζάκη.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο και αν και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, τώρα γεννήθηκε ανάμεσά τους ο έρωτας.

Ο Σωτήρης Χατζάκης είναι ένας από τους σημαντικούς σκηνοθέτες της χώρας μας, που βρέθηκε στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Μέσα στις επιλεγμένες δουλειές του υποκριτικά, βρίσκεται η σειρά του Alpha «10», βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Καραγάτση και τώρα το «Κόκκινο Ποτάμι», όπου κρατά το ρόλο του Βασιλείου Ζαχάρωφ.

Ο Μπαζίλ Ζαχάρωφ είναι τραπεζίτης και έμπορος όπλων. Μυστηριώδης και αινιγματικός, με υψηλές διασυνδέσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα κέντρα των αποφάσεων στην Ευρώπη, κινεί τα νήματα στην πολιτική σκηνή. Ευφυής, φιλόδοξος, πετυχημένος αλλά και καιροσκόπος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή και τις αποφάσεις του Μίλτου όταν του προτείνει να τον ακολουθήσει στο Παρίσι για να γίνει το δεξί του χέρι. Στην εξέλιξη της ιστορίας θα επηρεάσει απόλυτα -έμμεσα και άμεσα- τις ζωές των ηρώων… και όχι μόνο.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Σωτήρης Χατζάκης μιλάει στο People για το θέατρο, τους «εργατοπατέρες» της Τέχνης και τη συμμετοχή του στο πολυσυζητημένο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη στο Open: «Εμείς οι ηθοποιοί μπορούμε να είμαστε από δολοφόνοι μέχρι άγιοι, από τιμωροί μέχρι τιμωρημένοι, και κανείς να μη μας πιάνει γι’ αυτά που διαπράττουμε πάνω στη σκηνή» λέει σχεδόν σαν να συστήνεται. Όχι ότι έχει καμιά ιδιαίτερη ανάγκη από συστάσεις..

«Είπα το "ναι" στο συγκεκριμένο έργο, γιατί έχω να κάνω με έναν Μανουσάκη, ο οποίος είναι κάτι το καταπληκτικό. Για να βγει ωφέλιμο τεσσάρων λεπτών, κάνουμε γύρισμα δέκα ώρες. Από εκεί και πέρα, με ενδιαφέρουν πολύ τα συλλογικά αφηγήματα της χώρας και εδώ έχουμε να κάνουμε με τη γενοκτονία των Ποντίων, κάτι αδιανόητα βάρβαρο. Οι Πόντιοι είναι ένα μέρος της ψυχής του Ελληνισμού, τους αγαπώ πολύ. Όλοι μου οι φίλοι είναι Πόντιοι» είπε ο «Μπαζίλ Ζαχάρωφ».

Send this to a friend