Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ποιος Σπαλιάρας; Ο Ψάλτης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες! Τι αποκαλύπτει στενός του φίλος

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει η χήρα του Στάθη. Τα πάντα θα καταγραφούν» λέει ο στενός του φίλος και ηθοποιός Μάκης Κωστίνης, που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τον αξέχαστο Έλληνα κωμικό.

«Γάμοι, αρραβώνες, έρωτες. Τα πάντα θα καταγραφούν. Θα καταγραφούν όπως μου τα διηγήθηκε ο ίδιος ο Στάθης και όπως τα βίωσα εγώ κάνοντας στενή παρέα μαζί του. Σ' αυτό το σημείο μπορώ να πω με χιούμορ: Ποιος Σπαλιάρας; Ο Στάθης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες. Και γι' αυτό έχω ντοκουμέντα» αναφέρει ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso.

«Θα γραφτούν όλα, καλά και άσχημα, τα ξενύχτια μας, οι στενοχώριες μας και οι αγαθοεργίες του Στάθη, για τις οποίες, μάλιστα, θα παρουσιάσω και ντοκουμέντα. Υπάρχουν, βλέπεις, και... άπιστοι Θωμάδες! Οσο ήταν στη ζωή ο φίλος μου δεν ήθελε να βγει τίποτα προς τα έξω. Δεν ζητούσε δημοσιότητα μέσα από τις καλές του πράξεις. Βοηθούσε πολύ κόσμο γιατί έτσι ένιωθε. Είχε χρυσή καρδιά» λέει.

To βιβλίο για τον Στάθη βρίσκει σύμφωνους τον αδελφό του Γιάννη Ρώτα, την κόρη του Μαρία Ψάλτη και την πρώην γυναίκα του Κάτια Κυβέλου, οι οποίοι και όπως ισχυρίζεται ο Μάκης Κωστίνης- θα τον βοηθήσουν κιόλας.